Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 x-eska

Dobry dentysta w 艁odzi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰szczerbol
Na Kalonce za targowiskiem Zjazdowa jest dobry kowal kt贸ry bez znieczulenia kleszczami usuwa nawet zdrowe z臋by

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja si臋 bardzo przywi膮za艂am do dr Kosowskiej. Nie zamieni艂abym jej na 偶adn膮 inn膮. To co m贸wicie dla mnie te偶 jest wa偶ne, 偶eby by艂o dobrze zrobione, 偶eby by艂o bez b贸lu i dobrze zrobione.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 do niej chodz臋. Bardzo dobra specjalistka, mi艂a osoba. W og贸le gabinet jest przyjemny, co sprawia, 偶e si臋 u nich dobrze czuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jest w og贸le bardzo fajny gabinet, te偶 tam lubi臋 zagl膮da膰. Szczeg贸lnie mnie przyci膮ga bardzo fajna atmosfera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczesciaraswiata
Od jakiego艣 czasu zacz臋艂am chodzi膰 do neo dentici i na razie tam zostan臋 :) Moim nowym postanowieniem noworocznym jest zadbadnie lepiej o z臋by, chc臋 je wybieli膰, a tam jest bardzo du偶o dobrych specjalist贸w, wi臋c nie chc臋 ju偶 niczego szuka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szuka艂am przez d艂ugi czas dobrego dentysty i przez d艂ugi czas nie znalaz艂am dobrego, raczej wychodzi艂am rozczarowana z wizyty, bo by艂am na przyk艂ad niemi艂o potraktowana albo bardzo nieprofesjonalnie. Wi臋c odpu艣ci艂am sobie szukanie, a偶 pewnego dnia wracaj膮c z Manufaktury natrafi艂am na gabinet stomatologiczny, zach臋ci艂 mnie i postanowi艂am da膰 im szans臋 i pierwszy raz by艂 to traf w 10. Gabinet nazywa si臋 Kadent, podsy艂am linka https://www.facebook.com/Kadentlodz Bardzo polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rafa艂 Kulawiec. Na szcz臋艣cie nie mam cz臋sto doczynienia z dentystami bo je艣li wszyscy s膮 jak ten kole艣 (tak u偶y艂em tego s艂owa) to serdeczne wsp贸艂czucia dla tych kt贸rzy musz膮 odwiedza膰 stomatologa. Podej艣cie do pacjenta na najni偶szym z mo偶liwych poziom贸w, RYNSZTOKOWE S艁OWNICTWO!!!, zatru艂 z臋ba i odm贸wi艂 dalszego leczenia. Poinformowany wcze艣niej o tym 偶e pacjent ma "problemy" z dentystami nie zrobi艂 NIC aby pacjenta uspokoi膰 czy zmieni膰 jego podej艣cie, mo偶e w艂a艣nie poza niecenzuralnym s艂ownictwem i strzeleniem focha, 偶e pacjentowi zamykaj膮 si臋 usta i prze艂yka 艣line. Za艂osne zachowanie jak na czasy kiedy gabinet贸w jest w ko艂o pe艂no i robi膮 wszystko aby 艣wiadczy膰 us艂ugi na jak najwy偶szym poziomie, 艂膮cznie z ekstremalnymi przypadkami narkozy kiedy kto艣 wpada w panike. Tutaj wida膰 kultura pracy zatrzyma艂a si臋 na latach 90. Gor膮co nie pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego najlepiej pierwszy raz i艣膰 do stomatologa z polecenia, kt贸ry jest ju偶 przez kogo艣 sprawdzony :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda najlepiej, jak kto艣 znajomy ju偶 gdzie艣 chodzi wtedy mo偶na si臋 wybra膰 do danego gabinetu. Mnie kole偶anka poleci艂a Bamed i jestem jej za to bardzo wdzi臋czna. Mam 艣wietn膮 opiek臋, panuje tam super atmosfera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 chodz臋 z polecenia do gabinetu stomatologicznego w 艁odzi przy ul. Przybyszewskiego 12 nazywa sie Ortoprotex. Maj膮 szerok膮 ofert臋 i 艣wietnych specjalist贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakiego stomatologa polecacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 moge poleci膰 z okolic D膮browy Ortoprotex, bo uratowali mi tam trzy z臋by, ktore w innym gabinecie by艂y ju偶 na staty. Maj膮 profesjonalny sprz臋t i dobre podej艣cie do pacjenta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julia_S
Ja od lat chodz臋 do kliniki Kr贸lewska Stomatologia. Mam tam swoj膮 dentystk臋 i w zasadzie ca艂a moja rodzina tam chodzi. Lekarzy do wyboru do koloru, w zasadzie o 偶adnym z艂ego s艂owa nie s艂ysza艂am. Jak kto艣 jest zainteresowany, to mog臋 poda膰 bezpo艣rednie namiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja jak moi poprzednicy do Bamedu, ju偶 od kilku lat i jestem bardzo zadowolona z jako艣ci leczenia, jak膮 tam mam i z atmosfery, jaka tam panuje.

Udost臋pnij ten post

Kilka z臋b贸w i kana艂owe robi艂am na al. Ko艣ciuszki w klinice Avantex. Od pierwszej wizyty min膮艂 ju偶 jaki艣 czas i jest wszystko ok. Kana艂owe te偶 przetrwa艂am bezbole艣nie. Nie zamierzam zmieni膰 dentysty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TeresaMalecka
Ja od d艂u偶szego czasu korzystam z us艂ug gabinetu http://www.rpdent.pl/ na Legion贸w 61. Bywa艂am ju偶 u wielu r贸偶nych dentyst贸w, ale z RP Dent jestem najbardziej zadowolona. Stawki s膮 do przyj臋cia, zawsze jestem przyjmowana o godzinie na kt贸r膮 si臋 um贸wi艂am, a poza tym czuj臋 si臋 tam komfortowo i nie boj臋 si臋 tam chodzi膰 :D To chyba najwa偶niejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 chodz臋 do gabinetu Ortoprotex z Przybyszewskiego. Teraz to ju偶 tylko na przegl膮dy :) Stomatolog pe艂na profeska moim zdaniem. Pierwszy raz u nich spotka艂am si臋 z tym, 偶e za pomoc膮 mikroskopu stomatolog zagl膮da do wn臋trza korzenia i precyzyjnie lokalizuje przyczyn臋 i szybko diagnozuje i leczy. W moim przypadku wizyty przebiega艂y szybko i bezbolesnie. Zostawiam zainteresowanym kontakt 042 640-22-10. Gnialny stomatolog!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Centrum Medyczne Bamed81. Dobrzy specjali艣ci, nowoczesny sprzed mi艂a obs艂uga na pewno si臋 nie zawiedziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mia艂 kto艣 mo偶e zak艂adany aparat w Ortoprotex? Jakie opinie macie o tym miejscu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tutaj leczy m贸j lekarz, ortodoncja, wyrywanie, i wype艂nienia na 艣wiat艂o. Co艣 dzisiaj strona nie do ko艅ca dzia艂a http://www.dobry-stomatolog-lodz.pl ale to wspania艂y lekarz i fachowiec. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 mo偶e mi poleci膰 dobrego chirurga stomatologa z 艁odzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felka093
Ja jaki艣 czas temu wyrywa艂am 贸semk臋. Okaza艂o sie,ze nie jest to taka prosta sprawa bo ro艣nie w nieodpowiednim kierunku oraz prze艣wietlenie wykaza艂o,ze b臋dzie musia艂a zosta膰 usuni臋ta chirurgicznie bo w inny spos贸b si臋 tego nie da zrobi膰. Usuwa艂am w gabinecie na ulicy Z艂otno: http://www.medycynaistomatologia.pl/chirurgia_stomatologiczna_lodz.html ( JMC medycyna i stomatologia). Jestem zadowolona. Troch臋 zwleka艂am z wizyt膮 bo normalnie w 艣wiecie si臋 ba艂am ale obecnie widz臋, 偶e strach ma wielkie oczy bo zabieg nie by艂 tak bolesny jak si臋 spodziewa艂am. Wszystko zrobili szybko oraz zanim si臋 obejrza艂am. Ceny r贸wnie偶 s膮 na dobrym poziomie. NIe nale偶臋 do bogatych os贸b tak wi臋c mia艂o to dla mnie znaczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysza345
Ka偶dy b臋dzie mia艂 innego ulubionego lekarza, bo ka偶dy zwraca uwag臋 na inne aspekty jego pracy. Ze swojej strony mog臋 doradzi膰, by wybiera膰 gabinety, kt贸re 艣wiadcz膮 kompleksow膮 obs艂ug臋. Je艣li zaopatruj膮 si臋 w dobrych sklepach dla stomatolog贸w jak np. http://dentis24.pl/ to maj膮 u siebie najlepsze materia艂y i mog膮 wykonywa膰 wiele zabieg贸w, bez odsy艂ania do innych gabinet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A je艣li kto艣 naprawd臋 szuka dentysty, to lepiej samemu por贸wna膰 na sprawdzonym rankingu: https://ranking.abczdrowie.pl/c/9,stomatolog,1711,lodz Jest to skuteczniejsza opcja ni偶 czytanie spamu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalinkaX0X0
Ja zdecydowanie polecam wspomnian膮 ju偶 klinik臋 JMC Medycyna i Stomatologia na Z艂otnie. Zapisa艂am si臋 tam z m臋偶em i jeste艣my bardzo zadowoleni, bo maj膮 pe艂ny zakres us艂ug (rtg i pantomografia na miejscu), elegancka, 艂adna klinika, do tego markowy sprz臋t i do艣wiadczeni lekarze. Robi艂am tam lic贸wki i efekt wyszed艂 naprawd臋 艣wietny, jeden z tamtejszych stomatolog贸w ma wyczucie estetyki i spory fach w tym co robi. Widzia艂am, 偶e teraz udost臋pnili na stronie metamorfozy - zdj臋cia przed i po, warto rzuci膰 okiem - znajdziecie i moje lic贸wki, tutaj link: http://www.medycynaistomatologia.pl/metamorfozy.html Dodam jeszcze, 偶e m贸j m膮偶 przymierza si臋 teraz do implant贸w, bo pono膰 dr Cynkier jest w tym dobry i warto u Niego to zrobi膰. Pozdrawiam i 偶ycz臋 dobrego wyboru.

Udost臋pnij ten post