Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jUulka...

bOl !! i zatkane ucho..

Polecane posty

Gość jUulka...

mam zatkane ucho od dwuch dni.. boli mnie ono przy tym.. znacie jakies domowe sposoby na bol..i zatkane uszko?!

a ja dwie godziny temu czysciłem uszy patyczkiem i coś mi sie tam zatkało... nie boli to plus próbowałem wydmuchać i nic. Głupie uczycie nie słyszeć na jedno ucho, jest to możliwe ze odetka się samo?? czy jak zatkane to już na amen?? pierwszy raz mam coś takiego... Najgorsze jest to że od jakiegoś czasu przebywam na Islandii i ani trochę nie kumam ich języka, z angielskim też słabo no może nie tragicznie ale jak pomyśle że będę musiał iść do lekarza i tłumaczyć mu o co mi chodzi to trochę mnie to przeraża tym bardziej ze teraz kiepsko słyszę i mogę nie kumać co bedzie do mnie nawijać... więc jest taka możliwość że się odetka czy lepiej iść od razu do lekarza i mieć z głowy?? Pozdro A i mam ze sobą Duomox (antybiotyk) może łyknąć?? chociaż nie wydaje mi się żeby to było zapalenie , oby nie było, a i trochę przesadzam z słuchawkami na uszach

Gość cio to
na problemy z uszami mam 2 metody- krople "OTINUM", albo nagrzewanie lampa (przy duzej wilgoci w srodku). mozna to zrobic zwykla zarowka, po 10-15 min.ogrzewac. szybko przechodzi

Gość niebieskooookaa22
krople Otinum sa na receptę i sa p/zapalne...a wygląda na to że woskowina zatkała ucho więc powinnaś kupić krople na jej rozpuszczenie np. Cerumex lub A-cerumen natomiast droższy jest spray Audispray powinno pomóc :)

Gość dgdgdrgr
mnie zaczeło wczo9raj boleć, dwie sesje lapką po 20 minut plus krople otinum za 9 zl i dzisiaj juz jest lep0iej :)

Gość dgdgdrgr
krople otinum dostalam bez recepty nawet sie Pani o nia nie pyatlala :)

Gość niebieskooookaa22
aha ;) fajna pani farmaceutka :) to super że czujesz się już lepiej