Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem lepiej sie powstrzymac

CZY PO ANTYKONCEPCJI 72H PO MOZNA PRZYTYC???

Polecane posty

zarzylam te tabletki i przytylam vchyba po nich z 3 kg ;/ czy to mozliwe? i czy po zazyciu dwoch w miesiacu moze mi sie okres spozniac?

Gość nataka75
szkoda że nie wziełaś 4 tabletek może wtedy czułabys sie lepiej i napewno nie spózniałby ci się okres dziewczyno otrzasnij sie to jest antykoncepcja którą stosujemy sporadycznie w awaryjnych sytuacjach i ma bardzo duży wpływ na twoj organizm wkurza mnie to że świadonie sobie szkodzicie i jeszcze wasi partnerzy na to pozwalaja - pewno was bez granic kochają...

pomozcie co mam zrobic :( isc do lekarza ?? cos mi sie jeszcze moze stac ?? pomocy :(

Gość nataka75
pomyśl przed wzięciem kolejnej pigułki after a może lepiej jeszcze wcześniej .... ta pigułka to bomba hormonalna nie można jej brać bo tak ... szczególnie kiedy nie za duzo o tym wiesz nic ci się nie stanie - ale to co się dzieje nie jest ok, idz do lekarza ale w sprawie normalnej antykoncepcji

Gość Anna78
tyje sie nie od tabletek czy plastrow tylko od jedzenia :) hormony zwalniaja troche metabolizm i trzeba to miec na uwadze i mniej jesc. po prostu. pozdrawiam

Gość Anna78
ale oczywiscie jesli niepokojaca objawy sie nasilaja, to konieczna jest konsultacja z lekarzem, zreszta coi to za pomysl zeby w ogole zaczac antykoncepcje hormonalna bez wczesniejszego badania.

Gość no oczywiście
po takiej dawce hormonów jaką sobie zaaplikowałaś w jednym miesiący, to hormony tak zabuzowały, że możesz w ogóle miesiączkę stracić na jakiś czas długi. Zrób badania hormonalne i do gina. Jak można świadomie tyle postinoru wziąć w tak krótkim czasie????

JA DOPIERO TERAZ JAK CZYTAM CO TO ZA GOWNO TO SOBIE USWIADOMILAM!!RZECZ sie dziala za granica gdzie postinor wydawany jest BEZ RECEPTY kiedy sie chce mozesz go kupic.mialam z tym do czynienia pierwszy raz a ze bylam w kraju gdzie nie znalam jezyka poprosilam przyjaciolke aby przetlumaczyla mi ulotke ( mieszka tam 8 lat jezyk zna) a ona powiedziala ze nie mamka sie o co martwic nei ma zadnych skutkow ubocznych itp.az mi sie to dziwne wydalo ale uwierzylam jej ! tera znie wiem co robic..mam tylko nadzieje ze nie ejstem w ciazy???// i moge czekac na okres nawet kolejny miesiac??

Gość a nie pomyślałaś o tym
żeby pójść w końcu do ginekologa i przedstawić mu swój problem? Po takiej ilości hormonu, to nawet pół roku możesz nie miesiączkować. Więc lepiej wcześniej zbadać poziom hormonów i zacząć reagować

a jak nie pojde? myslisz ze cos mi sie moglo powaznego podziac? teraz jak wiem o tych tabletkach glupio mi nawet lekarzowi pwoeidziec ';/ ale martwie sie zeby ze mna bylo wszystko ok

Gość weene
straszne wpisy, ja na szczescie nie mialam takich problemow (mam plastry i czuje sie dobrze) - ale nawet gdyby, trzeba czytac ulotki i konsultowac sie z lekarzem - hormony to za wazna sprawa zeby tak po prostu je sobie "dobierac".

Gość zniesmaczona2
skrajna nieodpowiedzialnosc. branie hormonow bez konsultacji z lekrzem to po prostu glupota!

Gość bajaga
i to z głupiej oszczędności - zaoszczędzicie 20 złotych a możecie zniszczyć sobie zdrowie - plastry są bezpieczne, ale TRZEBA je stosować dopiero po konsultacji z lekarzem, to chyba nie jest aż takie straszne??