Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczytajcie

Typy facetów

Polecane posty

Gość Poczytajcie

Znalazłam na forum dla trzydziestolatków: Przeciętny dorosły Polak ma 173 cm wzrostu. Właściwie to w Polsce przeważają dwa typy facetów: Typ I nazywam typem małyszowatym. To wychudzony osobnik ze wzrostem okreslanym w Polscy jako średni, zapadłą klatka piersiową, bladą, nieowłosiona skóra i czerwonym nosem. Typ ten występuje powszechnie na obszarze całej Polski, zarówno wśród klasy robotniczej jak i intelektualistów. Stanowi 50% męskiej populacji. Typ II Nazywam pudzianowatym. Osobniki tego gatunku charakteryzują się wzrostem od miernego do sredniego/wyższego, niewielką wygoloną głową, rozbudowanymi nadmiernie barkami, oraz krótkimi nogami. Występują masowo w okolicach blokowisk, około trzydziestki miewaja tendencję do rozrostu tkanki tłuszczowej w okolicach brzuszno- lędźwiowych. Stanowią ok 25% męskiej populacji. Pozostałe osobniki stanowią typy mieszane dwu podstawowych opcji. Generalnie z wiekiem pojawiaja się u wszystkich samców tego gatunku problemy z samoakceptacją i potencją. Wykazują tendencję do dowartościowywania się poprzez zdobywanie młodych, niedorozwiniętych intelektualnie samic i otaczania się przedmiotami, których zazdroszczą im osobniki tej samej płci.

Gość lolka lola
:D

Gość Izunia77
jak dla mnie 172-176 w sam raz

Gość brtyuio
to ja się nie mieszczę w ani jednym, ani drugim. Czyli nie polak jestem.

Gość dobreeeeeeeee