Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksiulka

a koto pamięta japońskie bajki z polonii1???

Polecane posty

Gość słodycz dnia
pamietacie taka laske z czarodziejskiego zwierciadelka?ona taka pokraczna i taka jakas nie udana ale smieszna:)

jataman byl spoko ale odcinki z jataryba byly do dupy pamietam Bany Cukino(zawsze jej taka wielka lza sie pojawiala jak w cos przywalila) Dzidzi i majteczki Cubasa Ozora(JAK W PILKE GRALI) ALE Z BAJEK TO NAJWIEKSZY HARDKOR TO MUMINKI,DO DZIS PAMIETAM JAKA PSYCHOZE MIELI JAK BUKA MIALA DO NICH PRZYJSC I OGOLNIE TAM TAKI KLIMAT SMIERCI BYL :classic_cool: z bajek fajne jeszcze bylo(ale to juz nie japonskie chyba i dosyc nowe)nie znam nazwy ale byl tam robot,dzieciak i taki bohater paker co zawsze wszystko zwalal na robota a dzieciak byl najmadrzejszy :classic_cool:

Gość maksiulka
czy te bajkie kiedys powtorza?????

Gość Sommaire
Od 6.30 rano lecą te bajki na Polonii 1 wciąz:) Sally,Gigi,i jakies inne:D

Gość do Sommaire
chyba juz nie ma tych bajek a poloni 1 chyba juz tez nie ma:(ja chce sally!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja to pamiętam Yatamana :-D:-D:-D Głupszej bajki nie było :-D Oglądałam też Gigi la Trottola, Pojedynek Aniołów i to o Tsubasie :-D:-D:-D

Gość pamiętam
ja pamiętam te bajki a ze szczególnym zapałem oglądałam czarodziejskie zwierciadełko, dobry był tam taki grubasek, Taiszo chyba hahaha, i jego mały brat co jeździł na kocie:D

Ja pamiętam, że te bajki leciały jakoś rano, a potem po południu. Kurcze, zawsze oglądałam wszystkie:) Najbardziej lubiłam Czarodziejkę z Księżyca, super bajka, z chęcią bym sobie pooglądała jeszcze:D A Gigi też był dobry. Taki malutki, ale jak zasuwał w koszykówkę:) \"Białe majteczki Anny\":D

Gość maksiulka
białe majteczki hihihih:)

Gość maksiulka
moze ktos slyszal o powtorkach???????

Gość maksiulka
odświezam!!!!!!

kapitan Cubasa....bajka gdzie z perspektywy boiska było widac krzywiznę ziemii a piłka po strzale osiągała warpową 8 niczym statek enterprise generał daimos......i lodowy podmuch. podwójny miecz smoka, ognisty podmuch, przebijajaca pięść...ta bajka na stałe skrzywiła moją psyche tygrysia maska....bajaka gdzie krew lała się równie gęsto jak słał się trup...pamiętam jak pływali w smole a główny bohater skręcił łeb masce węża:D gigi.....no comment...pingpong i odcinki ala kosmos to po prostu klasyka, tak samo jak facet co udawał babę i miał lepką ślinę..... yataman..ogladałem tylko dlatego ,że zazwyczaj miałem obiad i czekałem na gigiego:P