Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little_maggie

jest na mnie wsiekly bo zaduzo powiedzialam

Polecane posty

Gość little_maggie

.....tak więc powiedzialam mojej zekomej ,,przyjaciolce\" ze mozliwe ze wpadlam z moim partnerem.Dzisiaj podczas rozmowy telefonicznej (on dzwonil do niej) zapytala sie go czy juz zrobilismy test. Moj partner cholernie sie na mnie wkrzyl...zaczal krzyczec na mnie ze niedlugo sie wszyscy dowiedza o naszym zyciu erotycznym itd. W końcu wyszedł..KOszmarnie sie czuje..;( nie wiem jak go przeprosic;(pomozcie;(

A co to, Wy ukrywanie fakt, że jesteście ze sobą i że uprawiacie seks? Macie po 15 lat, czy jak? :(

no właśnie, za co Ty go chcesz przepraszać? za to że się zwierzyłaś PRZYJACIÓŁCE?? Przecież nie rozgłosiłaś tego na prawo i lewo :O

Gość little_maggie
tak ale on ma o tej przyjaciolce zle zdanie....uwaza ja za plotkare itd. Poprostu nie wiem jest mi jakos głupio:( wyszedł zostawil mi test a ja siedze i nie umiem sie odwazyc zeby go zrobic:(

Gość Facet ma rację ...
to wasze intymne sprawy ... i ma prawo od ciebie wymagac zebyś osób trzecich w nie nie wtajemniczała :-D Poza tym z jakiej racji ta twoja niby przyjaciołka zadaje mu takie pytanie, co ja do tego upoważnia, to nie jej sprawa - nie uważasz. Moze ona wszystkim dookoła opowiada to co ty jej mówisz ? PS Naduzywasz slowa 'przyjaciółka" podejrzewam, że to twoja po prostu kolezanka :-D

Jak przeprosić? Normalnie, że to się więcej nie powtórzy i że nie spodziewałaś się, że twoja koleżanka okaże się taka nietaktowna. Facet jest zły i ma prawo, przeproś go i przeczekaj, aż mu złość minie. A co do Twojej koleżanki, to nie rozumiem, jak można było cos takiego powiedzieć. Dla mnie jest to kompletny brak taktu i kultury. Na przyszłość trzymaj język za zębami i o najbardziej intymnych sprawach nie opowiadaj nikomu - niech pewne rzeczy pozostaną tylko między Wami.

Nigdy przyjaciolce nie opowiadalabym o moim zyciu intymnym... Nie dziwi sie, ze sie wkurzyl... Ale przejdzie Mu. Po prostu przepros, powiedz ze to ze stresu itp ;) PS. To dziwne, ze Twoj partner majac zle zdanie o Twojej przyjaciolce ot tak sobie do niej dzwonil ;)

Gość lusi laputito
dlaczego on do niej dzwonił?:O dlaczego ona mu mowi to co Ty mu powiedziałas ja bym sie zastanawiała czy to jest orzyjaciolka ,i nad takim facetem tez bym sie zastanowila:o

Gość swoja droga ..................
przyjaciólka chyba nie powinna sie nazywać przyjaciólka ja też różne rzeczy wiem o moich przyjaciólkach i ich hmmmm no powiedzmy intymnych sprawach ale musialabym na glowe upaść żeby potem o te rzeczy pytać ich facetów w rozmowie przyjaciólka=dyskrecja a faceta faktycznie przeproś bo chyba nikt nie lubi jak w rozmowie dowiaduje sie od badz co badz obcej osoby o swoich intymnych sprawach

little_maggie no nie wiem, mi się wydaje,że naturalną reakcją na taka wiadomość niezależnie z jakiego źródła pochodzi powinna być radość i serdeczność wobec potencjalnej przyszłej matki swojego dziecka. Jeśli ważne jest tylko to ,że powiedziałaś pierwszej koleżance- to ja przepraszam , ale coś tu nie gra. w końcu to nie jest takie dziwne, że kobiety wiele spraw bardzo ważnych dla siebie omawiają z bliskimi koleżankami nawet wcześniej niż z partnerami , bo to mniej stresujące i można się podzielić doświadczeniami, z facetami się trudniej gada o pewnych rzeczach. ( poza tym to rozmawiałaś o ciązy a nie o tym czy mu staje itp- to by było o życiu intymnym)Niepokojąco wygląda też fakt ,że on do niej dzwonił- niby po co? a ona co taka wścibska . Na jakim stopniu zażyłości trzeba być z facetem ,żeby mu zadać takie pytanie??????-nawet jeśli się wcześniej rozmawiało z jego dziewczyną. Moim zdaniem powinna być lojalna wobec koleżaki , czuć trochę co może powiedzieć , a co nie. Może jestem w błędzie , ale podejrzewam Twoją koleżankę o to ,że ma chęć na twojego chłopaka albo ,że ich już coś wiąże. Bardzo to paskudne , co teraz napisałam ,ale życie potrafi być podłe. Ja bym nie przepraszała- w moim odczuciu to tobie należą się przeprosiny za chamskie zachowanie.trzymaj się

Gość mial-mial
hm.. ja mysle ze bardzo sei przejął tym i pewnie jest przerazony .. wiec porozmawiaj z nim:P ps. nom a z informacjami to uważaj komu co mowisz bo pozniej niemila plotka moze wyjsc.. wiem coś o tym:P