Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate82

SUPER seria na naczynka

Polecane posty

Wczoraj odkrylam te kremiki, sa swietne. Polska firma FARMONA z Krakowa. Na naturalnych skladnikach, krem na dzien lekki, jedwabisty, szybciutko sie wchlania, na noc troche ciezszy tlusty. Czuje ze to jest to! Probowalam roznych kosmetykow, ale ten kremik dal mi jako jedyny takie uczucie chlodu na buzi, a jaka miekka jest :) oto ich strona: www.farmona.com.pl , poza tym maja sporo innych kosmetykow w ofercie. Zaplacilam ok. 12 zl za sztuka, czyli niedrogo, polecam a moze ktos juz uzywal?

Gość niebieskooookaa22
tja, efektów nie ma oszałamiających

Gość PO JAKIEGO
grzyba zasmieczasz topik i wrzucasz 2 TAKIE SAME topiki??????????:o:o:o

Gość niebieskooookaa22
op. kremu na dzien i kremu na noc i tonic... no napewno nie podrażnia, moze i delikatne, ale żeby odrazu "super"?:o:)

Gość niebieskooookaa22
p.s. super to jest krem z SVR ;) p.s.2. utłuke, no naprawdę utłukę tą reklamę "Speak up":o

coz, kazda buzia inna jest, ale uwazam ze sa fajniejsze od Pharmacerisa za 30zeta

Gość na naczynka
dr Eris polecam

Gość niebieskooookaa22
SVR Rubialine :) zielony kolorek ma albo Synchrorose fast, też jest ok trzeba popróbowac, co dla której jeste lepsze;)

Gość lilijka wodna
dziewczynki właśnie weszłam tu z zamiarem założenia podobnego tematu, więc może mi poradzicie...mam baaaaaaardzo wrażliwą skórę, pergaminowa wręcz i zawsze bardzo łatwo sie czerwieni, juz nie mówię, że przy szybszym ruchu, biegu itd., ale nawet podczas zwykłego uśmiechu czy innej mimiki twarzy, no i oczywiście ogrzewane pomieszczenia to totalna zmora a nawet pichcenie w kuchni...strasznie to denerwujące. Czy możecie mi coś poradzić????jakiś dobry krem???słyszałam żeby wybierać kremy z wit.K, czy to prawda?i co to są za kremy, nazwy? Prosze pomóżcie mi

Gość zołziczek
dziewczyny mam problem z makijażem oczu. Mam zielone oczy i nie wiem jakie kolory cieni i kredek pasuja do nich (zielone, ciemna oprawa oka i bardzo jasna cera). Myślicie że fiolet jest ok? hmmm juz sama nie wiem...proszę doradźcie mi...pewnie nie jedna z was ma zielone oczęta :-)

lilijka--> ja mam taką samą cerę :( Niestety nie znam złotego środka na nią 😭 Jedyne co mogę polecić, to kryjący fluid, ale to nie jest przecież rozwiązanie problemu :o

Gość lilijka wodna
Kasiulek no to mamy ten sam wkurzający problem...a możesz mi poradzic jaki fluid...bo ja nie mam doświadczenia w tym i sie po prostu nie znam na fluidach...bardzo proszę o jakies konkretne nazwy :-)

Gość niebieskoookaa22
hey:) tak vit.K ma pomóc rozszerz. naczynkom powodującym zaczerwienienie(gł. policzkom) vit.K ma seria z dr I.Eris (chyba z pompką, o zółtawym kolorku) Farmona ma jak widac w temacie kremy na naczynka LRP Rosaliac o zielonym kolorze, tez z pompką, ma niwelowac rumien i wzmacniac naczynka SVR Rubialine tez o zielonym kolorze Bioderma ma chyba czerwoną linię kremów Ruboril krem do rozsz. nacz. Synchrorose fast, kremik yyy.... co tam jeszcze aaa dziewczyny sobie chwaliły serię kasztanową z Bielendy a podkład kryjący używam z Estee Lauder Double Wear wiem ze inne dziewczyny używają z Revlon Colorstay a jeszcze inne używają zielonego podkładu na zaczerwienienia a na to "normalny" niekryjący podkłąd....

Gość jest jeszcze
Rilastil Instituttto Ganassini czy jakos tak kolo 70 zl super uzywalam z 3 lata temu

Gość niebieskoookaa22
a co do zielonych oczu i b. bladej cery... fiolety chyba nie, bo buzia nie opalona, to zeby nei było za ciemno;) może odcienie złota? albo różu? no napewno NIE zielone, ani niebieskie takie jasne, ale gdyby tak takie ciemne i zmieszac je z brązem i/lyb ze złotem, to kto wie, moze byc i ładnie;)

Gość niebieskoookaa22
p.s. co do zielonych oczu, to może złoto w kolorze miedzianym?

Gość kurkawodna
ja używałam la roche posay a potem chciałam nakładać lekki fluid i tak się cholerstwo...nie wiem jak to powiedzieć po prostu się "kulkowało" i złaziło z twarzy, a kremu dawałam cienką warstwę i czekałam aż wchłonie... tak samo z zielonym podkładem a potem puder...wszystko się kulkuje a wam nie?????? to niepojęte dla mnie

Gość niebieskoookaa22
masz rację, ten LRP to taki "kączny" jakiś i też schodził:P ale np. SVR czy Ruboril czy Synchrorose już nie, ładnie się nakłada podkłąd p.s. zielonego podkładu nei używam...

Gość niebieskoookaa22
p.s. "mączny" :D znaczy się :)

Gość kurkawodna
a możesz (qrwa z tą reklamą!!!!!) mi podac ceny tych kremików tak orientacyjnie, no i gdzie ich szukać? w aptekach?

Gość niebieskoookaa22
wszyskie ok.50zl chyab najdroższy SVR i oczywiscie do kupienia w aptece z tańszych to Farmona czy Eris też się nei wałkują pod podkładem, te ok.20zl

Gość niebieskoookaa22
p.s. mnie też wqr..ia ta reklama 😠

Gość kurkawodna
ale one naprawde są skuteczne???bo wiesz próbek raczej nie dostanę a nie chcę tracic kasy na cos co nie działa...w sumie to narazie miałam tylko LRP i jest naprawdę dobry ale jak nie nakładam fluidu...hmmm a jakiś jeden super extra masz wypróbowany?

Gość kurkawodna
niebieskooka22 jeszcze chciałam Cię poprosić o ceny tych podkładów których używasz, a które wymieniłaś wyżej... tez tak orientacyjnie...nigdy o nich nie słyszałam(w ogóle jakoś mam małe doświadczenie ..się okazuje), gdzie ich szukać...dziękuję

Gość kurkawodna
ach zapomniałam zapytać...czy te fluidy kryjące nie dają efektu maski? bo ja mam jakieś dziwne wrażenie, że są takie gęste i ciężko je nałożyć a potem wygląda to jak maska...to tylko przypuszczenia i dziwne skojarzenia bo nigdy nie miałam z nimi do czynienia...