Kasiulek 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Uwoelbiam gofry i chciałabym kupic sobie gofrownicę. Ale zupełnie sie nie znam. Może mi ktoś polecić jakąś dobra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula19801 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Idx do sklepu i popatrz jakie są. Ja polecam taką co ma wysokie ząbki. No i wszystko zależy od ciasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiulek 0 Napisano Sierpień 24, 2006 No tak, ale może ktoś ma jakąś i może mi powiedzieć czy jest dobra, czy zła. Tak w ciemno w sklepie, to raczej się tego nie dowiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuminka Napisano Maj 17, 2018 ciasto ciastem... gofrownica też musi być dobra żeby dobrze wypiekała gofry. ja mam taką z breville model vst072x i sprawdza się świetnie bo dobrze i szybko się nagrzewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuska58 Napisano Lipiec 16, 2018 też polecam ten model z breville, mam ją jakiś czas i jest super, a często robię gofry. Z takich ważnych rzeczy to trzeba zwrócić uwagę na moc i powłokę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2018 A ja polecam Ci ten model https://www.al.to/p/383235-gofrownica-russell-hobbs-fiesta-24620-56.html ponieważ jest wyposażona w szereg sprawdzonych funkcjonalności. Lampki kontrolne gwarantują bezpieczeństwo w trakcie pracy. Płyty z nieprzywierającą powłoką można łatwo wytrzeć ściereczką albo wyjąć i umyć w zmywarce. Antypoślizgowe nóżki zapobiegają niekontrolowanym przesunięciom gofrownicy. Do tego mamy też płyty dzięki którym można zrobić 4 gofrów, 6 babeczek lub 6 donutów! :) Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zori_92 0 Napisano Lipiec 18, 2018 Ze swojej strony polecałabym coś takiego: https://www.sferis.pl/gofrownica-tristar-wf-2120-p377567 Dobrej jakości gofrownica z regulacją temperatury, jednorazowo można upiec 10 serduszek gofrów :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tusinka774 Napisano Sierpień 9, 2018 gofrownica breville z wyjmowanymi płytkami - najlepsza jaką miałam! Mogę sprawdzić później jaki to konkretnie model, bo teraz nie pamiętam, ale lepszej nie używałam, a na róznych gofrownicach robiłam gofry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uninnka Napisano Sierpień 16, 2018 Właśnie dzisiaj oglądałam różne gofrownice i zwróciłam uwagę również na tę z breville, i coraz bardziej się nad nią zastanawiam. Szukam właśnie różnych opinii jaka gofrownica jest najlepsza bo nie lubię kupować czegoś w ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Sierpień 16, 2018 Ja posiadam https://www.sferis.pl/gofrownica-adler-ad-3036-p525658 Na prawdę bardzo dobra gofrownica. Plusem jest duza moc 1500 W oraz możliwość robienia równocześnie 4 gofrów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikoniska Napisano Wrzesień 21, 2018 zdecydowanie gofrownica z breville, ma świetną moc i szybciutko wypieka gofry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klimonkii Napisano Październik 16, 2018 Mam gogrownicę breville z wymiennymi płytkami i jestem z niej bardzo zadowolona. Jeszcze nie zdarzyło mi się żeby gofry się nie udały. :) Zawsze wychodzą jak te z wakacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwa345 Napisano Październik 18, 2018 Znajdź jakąś gofrownicę z fajnymi kształtami albo foremkami. Gofry będą wyglądały super nawet bez zdobienia. tutaj znalazłam mega gofrownicę dla fanów Gwiezdnych Wojen https://www.toys4boys.pl/gofrownica-star-wars-item9142.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fankagofrów Napisano Listopad 13, 2018 Gofrownica z breville. Najlepsza z wyjmowanymi wkładkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Okilka Napisano Grudzień 13, 2018 Dnia 13.11.2018 o 07:57, Gość Fankagofrów napisał: Gofrownica z breville. Najlepsza z wyjmowanymi wkładkami. Zgadzam się, mam ją i świetnie piecze się w niej gofry. Ostatnio robiłam też z kako i było mniam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach