Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELWI123

Szpital przy Inflanckiej w Warszawie

Polecane posty

Witam, czy wiecie coś na temat szpiatla przy Inflanckiej lub czy możecie polecić szpital ginekologiczny w Warszawie i konkretną osobę w tym szpitalu. Pozdrawiam i czekam na info. Elwi

Gość Mulan
Witam... Wlasnie sama jestem zainteresowana tym szpitalem...slyszalam tylko, ze dosc dobre warunki i opieka tez,ale moze znajdzie sie ktos, kto tam osobiscie rodził??? Z checia przyłącze sie do pytania!!! Pozdrawiam :)

Gość ja byłam
na Madalińskiego z poważną sprawą...miałam operację ratującą życie... Wszyscy od lekarzy, poprzez pielęgniarki, położne po salowe byli super, przysłali do mnie takze panią psycholog, nie mogę narzekać. Jedynie kontrola w przyszpitalnej przychodni pozostawiła wiele do życzenia, ale to już inna para kaloszy...

Ja rodziłam na Inflanckiej w 2004 r, i uważam, że jest w porządku, mogę śmiało polecić. Personel z którym się zetknęłam bardzo sympatyczny, pani doktor i położna które odbierały poród - bardzo miłe. Wszystko fachowo i bez problemów. Korzystalismy z mężem z sali do porodu pojedyńczej, kosztowało nas to 500 zł. Standart sal dla matek nieco gorszy (wąskie, b. niewygodne typowo szpitalne łóżeczka....trzeba uważać przy przewracaniu się z boku na bok,żeby nie spaść) , ja byłam na sali 4 -osobowej. Ale jak na 2 dni które tam spędziłam - to da się wytrzymać. Generalie całokształt i atmosferę wspominam b. miło.