Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdarzyło sie i już....

jakie ryzykowne rzeczy robiłyście z tabletkami i nie wpadłyście bo ja....

Polecane posty

Gość zdarzyło sie i już....

raz nie brałam tabletek na poczatku nowego opakowania trzy dni z rzedu. tak wyszło...i nie zaszłam. co prawda biore juz rok a wtedy podobno trudno jest zrobic cokolwiek co mogłoby sołąbić działanie.... jestem ciekawa jakie wy macie histori:) pocieszmy te panikary bo jestem pewna że jest więcej takich osobo jak ja które wiedzą że tabletki nie sa tak słabe i nie łatwo wpaść....

Gość ASienieczkaAA
no jezeli sie bierze juz rok to wpadki tak szyblo nie bedzie ..

Gość ASienieczkaAA
ja miałam duzo takich przypadkow a to nie wzielam.. ato w okres sie kocham brałam antybiotyki.. przesuwałam miesiaczke i wszystko jest ok

Gość zaniepokojona..
No u mnie sie okaze,mam we wtorek wziac tabletke ale nie mam recepty bo moj gin na wakacje pojechal(pajac jeden).A jeszcze we wtorek sie kochalam z moim facetem.No i teraz sie zastanawiam co bedzie.A tabletki biore dlugo z tym,ze teraz bralam dwa miesiace po rownierz dwu miesiecznej przerwie.Co wy na to,pocieszycie mnie jakos??

Gość zaniepokojona..
A moze mialaby ktoras z was wolna recepte na Diane 35?

zaniepokojona jak wytłumaczysz paniw aptece w której zazwyczaj kupowałas o co chodzi i powiedz że to wyjątkowa sytuacja to powinna sprzedać. ja tak robiłam więc myślę że warto spróbować. a co do tabletek to ja biorę też już długo i nie raz robiłam rozne niewskazane rzeczy dlatego wiem że nie jest tak łatwo o wpadkę....raz brałam przez tydzień antybiotyki na nieżyt zoładka łacznie z tabletkami i co dwa dni powiedzmy kochałam się z chłopakiem normalnie...byłam wtedy po kolo siódmym opakowaniu. nie raz miałam biegunkę, czy stosowałam coś na przeczyszczenie....i nic:) wiem że ryzykowanie jest głupie ale jak dla nie to żadne ryzyko....niedoceniamy tabletek. :)

Gość zaniepokojona..
Mia dziekuje bardzo, o tym tez pomyslalam,tylko wiem,ze ta recepte bede musiala doniesz a moj gin wroci dopiero za dwa tygodnie.

to nic. powiesz prawde. panie w aptece to też ludzie i rozumieja pewne rzeczy. poza tym nie prosisz o silny lek na serce...nie jestes też narkomanką proszacą o coś odurzającego:) mowię Ci uda się na bank.

Gość wgqot
receptę może też przepisać lekarz rodzinny, jakby co co do skuteczności, zdarzało się że wzięłam pierwszą tabletkę po przerwie zamiast w poniedziałek to w ... czwartek rano czy środę wieczór, kochałam się wcześniej, i było OK i inne cuda ;D