Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plyvak

ciągle sie boje że jestem na coś chora

Polecane posty

Gość plyvak

to jest okropne, czasami jak sobie film wkece , to koszmar..... jak nie rak, to guz i inne choroby cięzkie. Rodzina mi mówi że pieszcze się ze sobą ale ja nie moge przestać... ma ktoś tak?

Gość miałam...
albo uporządkujesz sobie sama w głowie...albo psycholog... wiesz pewnie ja się to nazywa - hipochondria. Mniej sie skupiaj na sobie, więcej na świcie i innych ludziach.

Gość plyvak
cholerka wiem że powinnam albo samam sie sobą zając albo iść do specjalisty, najgorsze że jak wkręcam soebie film że mam coś to łapie ostrą panikę, nawet mam problemy z oddychaniem!! a u Ciebie jak było?

Gość miałam...
mi wystarczyło przeczytać o jakieś chorobie, że istnieje i już widziłam u siebie jej objawy. Tyle że ja wtedy robiałam sobie badania i wychodziło że ok. masz jakąś pasję? coś co by Ci moglo wypełniac czas wolny? Jakos sobie z tym poradziłam sama, omijam do teraz to co wiem ze mogłoby mi znowu otworzyć w głowie to myślenie. Nie rozmyslam czy mnie coś boli czy nie. Jak jakiś niepokojay objaw się powtarza kilkakrotnie to idę do lekarza i tyle. No i oduczyłam się stawiania diagnoz samodzilenie i komunikowania ich lekarzow i;-) To ich bardzo wkurza i nie dziwię się temu.

wpedzisz siebie w depresje.....wyluzuj !!! ewentualnie zrob kompleksowo wszelkie badania i dowiesz sie prawdy...

Gość i dobrze
sprawdż może masz gliste ludzką!! to od niej sa takie objawy

Gość edek bez kredki
to tak ja najczesciej boli mnie prawa polkula tam gdzie powinien byc mozg a go nie ma :(

edek = bo moze boli Cie prawa kula a nie polkula a w TYM miejscu mozgu na pewno nie ma :P

Gość edek bez kredki
ja jestem wyjatkowy okaz mam pulkule a nie lule a ze mozgu nie ma to ,to,to juz wiem :-0

Gość osolek kohany
to pewnie jakaś nerwica, ale wolałabym nie chodzić do psychitry/psychologa tylko sama sobie pomóc, jak?

Gość miałam...
nie zawsze mozna daćsobei radę samemu. Od tego sąspecjaliści żeby pomóc