Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebed

co chcecie wiedziec o powiekszaniu piersi

Polecane posty

Gość amle
HEJ!CZY KTÓRAŚ Z WAS BYŁA MOŻE OPEROWANA U ARTURA BROMY W WAWIE?JA MAM ZABIEG ZA MIESIĄC.ZASTANAWIAM SIĘ NAD ZMIANĄ IMPLANTÓW.LEKARZ ZAPROPONOWAŁ MI OKRĄGŁE,ALE BARDZO SIĘ BOJĘ ŻE BĘDĄ WYGLĄDAŁY SZTUCZNIE...JAK MYŚLICIE?

wyglad wkladki nie polega na tym czy wygladaja sztucznie czy naturalnie to zalezy od tego w jaki sposob sa umieszczone czyli pod miesniem czy pod gruczolem mlekowym jesli sa pod miesniem piersiowym moga wygladac sztucznie ta druga metoda nikt sie nie kapnie ze masz biust slikonowy ja mam tak zrobiony i nikt nie kapnol sie ze mam slikony. fajna sprawa.

nie pamietam czy juz pisalam ale ja w gryficach zaplacilam 8500zl ze wszystkim

Gość kropki do Amebed
A powiedz jak jest z karmieniem piersią. Czy mozna karmić? Syszałam, że wtedy trzeba wyciągać ale nie wiem czy to prawda. Ja też chyba kiedyś zdecyduję się na powiększenie, tyle, że ogromnie się boję. Tyle naoglądałam sie o spartolonych zabiegach, że aż strach mnie ogarnia. Mój men coprawda mówi, że moje piersi są super, ale ja jakoś źle się z nimi czuję. Miałam kiedyś średnie C, teraz mi jakoś zmalały i mam duże B, może nie dużo spadły ale ja widzę różnicę. Trochę chyba przez wachania wagi mi poszły w dół. Czy blizny są bardzo widzoczne? W zasadzie interesujący wydaje się ten zabiegi ze wstrzykiwaniem płynu około brodawek. Jeśli możesz to napisz na co trzeba zwrócić uwagę u chirurga. Jak rozpoznać który chirurg jest dobry, a który to partacz? Nim jednak zrobię piersi, napewno wcześniej powiększe usta, bo z tym ciężko mi żyć. Jak będę zadowolona to cycuszki też sobie zrobię.

no wiec odpowiadajac na pytanie pierwsze bedziesz mogla karmic piersia jesli bedziesz miala pokarm nie ma z tym problemu jesli chodzi o blizny to sa minimalne i prawie ich nie widac bo sa w zalamaniu pod piersia. co do chirurga osobiscie polecan gryfice podam ci stronke lekarza u ktorego ja robilam www.akrajewski.pl naprawde polecam facet godny zaufania i ro bi to bo czuje sie w tym dobrze a nie bo musi. pielegniarki swietne i mile na kazde twoje zawolanie. robi rowniez usta powiekszanie u niego kosztuje 1500zl i efekty rowniez sa suprer. jesli jedziesz do niego na konsultacje nie placisz za nia. na tej stronce masz adrez i mozesz go pytac o co chcesz przez meila i przez telefon. jesli masz jaszcze jakies pytanka to pytan na moje gg 7868811. pozdrawiam

Gość niekumkum
Ambed czy w wieku 18-19 lat moge sie poddac takiej operacji?

Gość justycha
jestes za mloda, biust rozwija sie do 21 roku zycia,i jak ci sie jakis lekarz tego podejmie w tym wieku to nie lekarz,jestes za mloda poczekaj jescze 2 lata.

Gość betinaaaa
sluchaj amle, mnie też polecono okrągłe bo bylam upatra i chciałam anatomy. Lekarz mi polecił bardzo naturalne Mentor 300hp , teksturowane wysoki profil. Boję się czy nie będą za duże . Napisz co tobie polecił

Gość betinaaaa
Kasiulka błagam napisz jak było bo idę po tobie i nie zostawiaj mnie bez informacji papapap trzymam kciuki

Gość OSZPECONA
TYLKO NIE KRAJEWSKI!!! Szkoda,że nie mogę Wam pokazać, jakie mam blizny na piersiach. Operował mnie cztery lata temu i wiem,że nie jestem jedyną osobą,która musiała mieć "poprawkę". To znaczy,że inny lekarz musiał naprawiać to co ten konował spartolił!!! Dodatkowe cierpienia i oczywiście koszty też podwójne. DZIEWCZYNY, TYLKO NIE KRAJEWSKI!!!

ja rowniez odradzalam krajewskiego ale zostalam za to zjechana wiec dalam sobie spokoj ja laski chca chodzic lato w golfach to go polecam ale jak chcecie nosic fajne bikini to dajcie sobie z nim spokoj

Gość kasiulka11
hejka dziewczyny ja jestem już po operacji, nie było tak źle nastawiłam się na gorszy ból a to po prostu taki ucisk jakby ci ktoś siadł na klatke, da się wytrzymać. Jestem bardzo zadowolona mam 350 anatomiczne pod gruczoł, na razie są twarde bo musi się wszystko dobrze ułożyć ale już mi się podobają.

Gość betinaaaa
kasiulka daję ci swoje gg 6312907 albo podaj swoje. Mam więcej pytań bo za dobry tydzień idę pod skalpel. Jesli o mnie chodzi to będę miała implanty umieszczone pod mięsień. Ponoć bardziej boli i z cięcia pachowego . Muszę niestety szybko wrocic do przcy ale na szczęście rękoma nie muszę za dużo wywijać ani przy kompie nie muszę cały czas pracować. Jeśli możesz to napisz do mnie albo lepiej na skype. Pa

Gość betinaaaa
Kasiulka ! To jaki teraz masz numer ???

Gość kamelia26
witam dziewczyny, betinaaa jak po kolacji? kasiulka,gdzie mialas OP?

Gość kasiulka11
to mój numer gg 2758213. Operacje miałam w Czechach u dr.Brzuchańskiego. Cięcie mam pod piersią bo za małe brodawki, najpierw myślałam o okrągłych ale mam wąską klatke i wyszły by takie dwie piłeczki i wyglądałoby sztucznie no i zdecydowałam się na anatomy. Nie bójcie się dziewczyny to nie jest takie straszne. Jaki rozmiar mam teraz to dokładnie nie wiem bo piersi są twarde i jeszcze opuchnięte ale lekarz mówił że będzie dobre C. Tylko ja miałam pod gruczoł a to podobno dużo mniej boli niż pod mięsień. A znieczulenie miałam zewnątrzoponowe.

Jak Powiększyć Trwale i Skutecznie Swoje Piersi?? 10:50 Piersiiiii Witam. Czy znacie jakieś skuteczne metody do powiększania piersi?mam 24 lata a piersi Bardzo małe.. to dla mnie ogromny problem Prosze was o jakieś skuteczne porady ...Z Góry dziękuje Pozdrawiam i prosze o wpisy

Gość nikt23
a wisz czy potrafia wyrownac piersi? mam jedna mniejsza i sie tego okropnie wstydze :(

Gość kasiulka11
Za pomocą operacji można wyrównać piersi ale o szczegóły musisz zapytać lekarza, widziałam na zdjęciach kilka dziewczyn przed operacją miały mały i nierówny biust a po nie było widać żadnych nierówności.

ja mialam nie rowny i w jednej piersi mam implant 350ml a w drugiej 375ml tak wiec to jest tylko kwestia umowienia sie z lekarzem przed operacja i masz co chcesz

Gość kasiulka11
dziewczynki po jakim czasie mogę podnosić ręce do góry tak żeby np. sama sobie umyć głowe, jestem w tej chwili 11 dni po op i już mi się wszystko pomyliło co mogę po dwóch a co po trzech a nie chce tak dzwonić bez przerwy do lekarza.

Gość justycha
to zalezy od ciebie czy cie to boli ,i do jakiej wysokosci mozesz podniesc ,mi lekarz powiedzial tak sama bede wiedziala kiedy i jak wysoko podniesc bo bedzie mnie ograniczal bol, ale ja glowe juz myla chyba po tyg sama albo nawet predzej,i z kazdym dniem coraz wyzej podnosilam tak wiec po ok 2 tyg to juz wszytko siegalam tak ja przed operacja.

Gość kasiulka11
justycha a ile jesteś po zabiegu i jakie masz zrobione okrągłe czy anatomy?

kasulka ---> u mnie minie 28 pazdziernika 2 msc po op.i juz wszystko robie,nawet spie na brzuchu,a glowe mylam po tyg sama...bylo trudno bo bolalo ale dalam rade.nie mozna tu mowic o jakis terminach bo to kazda z nas powinna wiedziec kiedy i co moze robic.tak jak powiedziala justycha,sama sobie to kontrolujesz bo wlasnie ogranicza cie bol.lekarz nie moze ci wypisac tabelki na kotrej bedziesz miala czarno na bialym co i kiedy mozesz robic bo kazdy jest inny i inaczej dochodzi do siebie po zabiegu...skoro uwazasz ze juz mozesz sobie umyc glowe to ja poprostu umyj a napewno ci sie krzywda nie stanie.buzka

Gość justycha
ja jestem juz 2 lata po zabiegu robilam u skupina jestem nie zadowolona bo on robi male mam 265cc i mam duze b ,mam eurosilikony okragle,nik sie nie domysli nawet rodzina ze cos z nimi robilam bo sa male, z jednej strony dobrze ale z drugiej to mam zalamke ze wydane pieniadze w bloto i do tego mialam komplikacje,

Gość kasiulka11
Justycha jakie komplikacje miałaś?

Gość justycha
zebraly mi sie plyny ok 40cc i musialam miec znowu operacje i je usuwane ,pozniej mialam druga bo blizny byly bardzo duze i teraz znowu ide na usg piersi bo cos znowu sie dzieje bo jedna mam znowu wieksz i moze znowu sie plyny zebraly albo cos innego ale to bede jutro wiedziala, nie wspomne juz ze dostalam jakies zapalenie atopowe skory tak przynajamniej mi powiedzial kolega dermatolog skupina ,ze cale cialo mnie swedziala spac nie moglam zastrzyki jakies dostalam masci i tabletki i do tej pory moja skora jest bardzo wrazliwa na wszystko reaguje gorzej niz przed operacja jest zaczerwieniona , a zwlaszcz dekold, nie wiem czy to nie jest jakies uczulenie na silikon juz myslam ze bede miala wyciagany bylam zalamana plakalam ze wogole sie zdecydowlam na te cycki!!!