Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebed

co chcecie wiedziec o powiekszaniu piersi

Polecane posty

Gość pełna wątpliwości
zastanawiam sie już prawie od roku nad powiększeniem piersi, ale nie mogę się zdecydować, mam mnóstwo obaw boję się że coś będzie nie tak nie wiem,którą klinikę wybrac, napisałam chyba do wszytskich, ale skąd mam wiedzieć z której będę zadowolona, no i czy w końcu iść na te operacje...

jeseli jeszcze nie jestes pewna czy to zrobic,zastanow sie nad tym.dopiero jak bedziesz 100% pewna to idz,bo inaczej mozesz zalowac.ja wiedzialam ze chce to zrobic i koniec,bylam pewna tego.myslalam o tym od kilku lat a raczej marzylam o tym,bo myslalam ze i tak nigdy to do skutku nie dojdzie.az do tego roku.powiedzialam...a moze by sobie tak w koncy powiekszyc te piersi,minal msc i juz mialam nowe cycki:D..ale ja bylam pewna tego co robie.zastanow sie jeszcze.pozdrawiam.

Gość madziaaaaaaaaa
hej dzewczyny,czy któraś z Was ma konsultacje u Dr. Skupin w okresie stycznia badz lutego `07.Ja mam dopiero na 15marca.Jesli bym sie zdecydowala to ile czasu bedzie trzeba czekac od konsultacji na termin operacji u tego doktora?Mam juz zaplanowany urlop.czy bede mogla sie kapac np juz po 2 miesiacach po operacji? Moze któraś jest w stanie mi odpowiedzieć.Czekam na odpowiedź.Pozdrawiam

chcialabym wiedziec od czego to zalezy ze niektore dziewczyny maja twarde piersi a niektore miekkie, naturalne?

Gość madziaaaaaaaaa
chyba cie znam z forum o kozieradce,szyszkach chmileu i innych :P...przeciez Ci urosly piersi...chyba nie chcesz ich powiekszać? Co do twojego pytania: to efekt po calkowitym wygojeniu,zejsciu opuchlizny, koncowego umiesczenia sie implantów jest taki sam : piekne, mięciutkie piersi

mysle o tym zbey je powiekszyc, nie duzo ale jednak no i chodzi mi o ksztalt, moje mi sie nie podobaja po prostu :/

Gość Colman nie Holman
Czy ktos słyszał o wprowadzeniu implantów przez pępek?

Gość cleaner
nie ma czegos takiego jak przez pępek

Gość w Polsce
w Polsce chyba nie robia przez pepek

Gość janet25
nie polecam nikomu zukowskiej, uwazajcie na nią Dr. Żukowska "DERMED" miałam u niej pol roku temu operacje powiekszanie piersi, wygladaja koszmarnie na dzien dzjsiejszy szykuje sie do poprawki bo nie dosc ze sie roznia wielkoscia to sa brzydkie i blizny robi duze ;(;(

Gość fsakasdarka
bzduryy! ja mam male piersi. prawie nic, i da sie z nich zrobic D. i nie zrobia sie rozstepy. przy pierwszej operacji wklada sie implanty max 500cc

Gość Dorotella
Witam wszystkie fanki wielkich bimbałków!! Planuje operacjie powiekszania piersi w klinice dr. Szczyta ... czy któras z was coś o nim wie lub miała tam operacjię , i czy to prawda że oczekiwanie jest potwornie długie??? pozdrawiam was dziewczynki :) gorąco :)

Gość ladniutkie
Hej dziewczyny:) moja kolezanka wlasnie sie operowala u Żukowskiej, ma bardzo ladne piersiątka. Kurczę, no super:) zdecydowalam, ze tez chce takie. Powiedzcie mi, dlugo później trzeba nosić taki specjalny biustonosz po operacji? Bo jest lato...:) Pozdrawiam!

Gość do Dorotelli
ja o Szczycie nic nie wiem, moze wejdz sobie na znanylekarz i poczytaj opinie

jestem w koncu po 3 operacji piersi!!!!!!!!!!!! dwie pierwsze spieprzyl mi DOKTOREK KRAJEWSKI a udalo sie doprowadzic mnie do dobrego stanu DOKTOROWI SZCZYTOWI operacja poprawkowa trwala 4h i powiedzial ze byl dramat,praca hard-corowa tzn mialam wewnetrzne blizny-jedna na drugiej. wspomne ze poprawka po sobie dr.krajewskiego nie przyniosola skutku....w koncu uznalam ze moja ostatnia szansa jest SZCZYT NIE MOGLAM PODJAC LEPSZEJ DECYZJI. DZIEWCZYNY OSTRZEGAM WAS PRZED KRAJEWSKIM.GDY JA SIĘ OPEROWALAM MALO BYLO O NIM INFORMACJI.ZDECYDOWALAM SIĘ Z POLECENIA...NIE POPLENIAJCIE MOJEGO BŁĘDU.

Konesserko witam Cię serdecznie, zastanawiałam się jak się potoczyły Twoje losy.Z tego co piszesz dr.Krajewski nie dał sobie rady z Twoimi piersiami,bardzo mi przykro,bo ja jestem mega zadowolona i wiele moich koleżanek również.Prawda jest taka,że każdy dr ma jakieś nieudane op na swoim koncie.Najważniejsze,że wreszcie masz porządnie zrobione,wyobrażam sobie ile nerwów i zdrowia Cię to wszystko kosztowało.Teraz wreszcie możesz się cieszyć cycuszkami,a ja Tobie GRATULUJĘ i pozdrawiam:)

hej dziewczyny w końcu znalazłam forum i temat, na którym wypowiadają się te, które miały spartaczoną operację- mam do Was pytania- ja też niestety musze poddać się poprawce- jest to niewielka poprawką, bo dr włożyła mi jedna pierś 1 cm niżej, ale przy mojej małej wkładce 250 widać różnicę, szczególnie przy ułożeniu sutków- jestem załamana! Ona chce mi albo podciągną jedną pierś albo obsunąć drugą o ten nieszczęsny 1 cm... Ja mam jednak inne rozwiązanie- chcę włożyć większy implant i już równo...mam nadzieję- moje pytanie brzmi: CZY ZA NOWE IMPLANTY PŁACĘ JA, CZY CAŁY KOSZT POWINNA POKRYĆ DR? skoro implanty mają gwarancję, to może wymiana gratis? :) za poprawkę dr nie chce kasy, tylko (i aż!!!) 400 pln za anestezjologa. Ja nie mam zamiaru za nic płacić, bo to nie ja nierówno włozyłam implant, POMÓŻCIE PROSZĘ- jak wiecie jak rozmawiać, może jest jakiś przepis na to, jak Wy to załawiłyście, może znacie kogoś, kto tak miał i sprytnie z tego wybrnął- może jakieś forum polecacie, wrzućcie link proszę AAAAAA jestem załamana, jest nas tu setki- na pewno któraś z Was coś wie... Dziękuję z góry za pomoc