Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka3

nie wierzę że jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość izka3

3 m-ce temu urodziłam córcię przez cc i znowu jestem w ciąży! karmię tylko piersią jak to się stało? przecież ja nie dam rady znowu przejść przez to wszystko z dzieckiem w brzuchu i na rękach, tymbardziej że jestem po cc. chyba zwariuję!

Iza, nikt Ci nie powiedział, że karmienie piersią to nie jest zadna metoda antykoncepcyjna? Wiem, że to zabrzmi bruatlnie, ale stało się tak jak za pierwszym arzem-i moze wydaje ci się, że zwariujesz, ale kobiety przed Tobą rodziły w jeszcze mniejszych odstępach i dały radę. Jak masz dobrego wspierającego faceta, przejdziesz przez to. Pozdrawiam i życzę powodzenia:)

Gość po czym wnosisz
?

Gość trzydziestolatka1
dasz radę a następnym razem będziesz ostrożniejsza i mądrzejsza a pomyśl jak fajnie będzie za 2-3 lata dwójeczka odchowanych dzieciaczków i masz to z głowy będzie dobrze

Gość fffffffffakkkk
a nikt ci nie mówił, że po cc co najmniej 2 lata nie powinno się zachodzić w ciążę? jest ryzyko rozejścia się blizn po cc. Normlanie XXI wiek, ale kobiety mimenatmi mnie zadziwiają. NIkt ci nie powiedział też, że łatwo możńa zajść w krótkim czasie po porodzie? Nikt ci nie uświadomił???? Ile ty mas lat???

Gość to usuń
a jak nie chcesz to urodz i nie płacz.

Gość fffffffffakkkk
a to znaczy że zanim dostaniesz okres po porodzie może dojść do owulacji i takie nieuważne ryzykowanie jest po prostu lekkomylne. O ile nie chce się mieć tak szybko kolejnego dziecka. Jajniki podjemują pracę po wielu miesiacach "uśpienia', więc efekt może być szybki.

Gość izka a zabezpieczalas sie
bo ja karmie 5 miesiac ze stosunkami przerywanymi

Gość izka3
uważaliśmy i to bardzo. wogóle nie kochaliśmy się przez te możliwe dni płodne. mój organizm musiał sfiksować po ciąży.dzięki za słowa pocieszenia ale strrrrasznie się boję

Gość annka
TAAA! Moja mama miała tak samo, ja urodziłam się w styczniu 79, a moja siostra w grudniu 79:) dała radę, że nie wspomnę o starszej o 2 lata siostrze. Ciąża z tego co opowiadała raczej bez problemów, dziecko donoszone, troszkę chorowite, ale teraz jak RYDZ!!!!! powodzenia