Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghhhh

nie radze sobie z pewną rzeczą-pomożecie?

Polecane posty

Gość dghhhh

otóz moj chłopak ktorego zdarzyłam pokochac bedzie miał dziecko ze swoja byłą on je w pełni zaakceptuje a mnie zapewnia ze do niej nie wroci co o tym myslec?

Gość ivvka
nie pakowałabym się w ten związek, z dużo bólu...więcej łez wylejesz jak z nim zostaniesz, niż jak odejdziesz

Gość dghhhh
nie wiem wlasnie mam totalny metlik w głowie nie wiem czy odejsc czy zostać i Go wspierać On tez jest rozbity nie mam pojęcia co zrobic:(

Gość ivvka
A myślisz, że jesteś na tyle silna by jego wspierać i jeszcze wyjść z tego cało...??

Gość dghhhh
nie wiem nie wiem ja chyba do konca nie zdaje sobie sprawy ile czeka mnie wyrzeczeń i wylanych łez

Gość dghhhh
jestem mloda mam 23 lata niedlugo koncze studia nie wiem czy nie zmarnuje sobie zycia przez niego nie chce znowu przez kogos cierpiec

Gość weź pod uwagę
fakt, ze jak Ty zajdziesz w ciażę, to też Cię może rzucić dla innej.

Gość ivvka
czemu wyrzeczeń? Wylanych łez owszem...Bałabym się zostać z nim. Nie potrafiłabym mu zaufać. Ale wybór należy do Ciebie

Gość zmykaj dziewczyno dobrze
Ci radze

Gość dghhhh
On swojej ex nie zostawił dla innej rozstali się bo Ona strasznie Go ponizała teraz dopiero wyszlo ze jest w ciązy-ona tez o tym nie wiedziała

Gość ivvka
Przepraszam, że zapytam,ale jakie były relacje między wami przed tym jak się dowiedziałaś o tej ciąży, długo jesteście razem?

Gość ale jak to mozliwe
??? Ile z nim jesteś, że zdarzyłaś go pokochać? On dopiero teraz dowiedział się o dziecku czy zwlekał z powiedzeniem o tym? Za ile to dziecko ma się urodzić? Nie powstało podczas waszego związku? Bo cos mi tu się nie zgadza

Gość dghhhh
nic juz nie wiem.. wciaz mysle

Gość dghhhh
jestesmy krotko ze soba nawet bardzo krotko dzidziuś ma 6 tygodni

Gość emileczka
myślę, że skoro zdążył mieć dziecko z byłą to oznacza, że z Tobą jest od niedawna. Bo jeżeli nie jest od niedawna i Cię zdradził to chyba nie ma o czym dyskutować. Przyznaję, że nie byłam w takiej sytuacji ale wydaje mi się, że jeśli teraz wycofasz się z tego związku to stanie się to z najmniejszą krzywdą dla Ciebie. Pomyśl, że to dziecko już zawsze będzie w jego życiu a eks-dziewczyna awansuje do roli Matki Jego Dziecka. Będzie nalegała na wspólne święta czy wakacje a z argumentem 'to dla dobra dziecka' trudno dyskutować. Patrząc z zewnątrz myślę - nie warto. Ale wiem, że to nie takie proste. Trzymaj się i pozdrawiam.

Gość ivvka
Nie, to fatalny układ, szczególnie że nie macie jakiegoś stażu...młoda jesteś i całe życie przed Tobą...nie ten to inny, pamiętaj tego błota pełne rowy...i nie ma co sobie życia marnować...może to nie miłość tylko zauroczenie...

Gość oooo
ivvka dobrze mówi!!!! posłuchaj tej rady!

Gość dghhhh
mam jeszczce cicha nadzieję ze ona klamie aby zatrzymac go przy sobie

Gość ivvka
anka nie wiem czy zakochanej osobie mozna cos wybic z głowy...

Gość ale jak to mozliwe
no to tym bardziej zrezygnuj od razu. Skoro jesteście tak krótko, to po prostu zwykłe zauroczenie a nie kochanie. Po co pakować się w związek zaczynający się od takiego balastu. Skoro rozstali się dopiero co to być może ze względu na dziecko jeszcze się zejdą. A jeśli nie, to alimenty, wakacje z dzieckiem, święta i tak dalej. Po co ci to? A jeśli z tobą postąpi podobnie? Zasieje i ucieknie do następnej?

Gość co za koszmar
:O:O:O