Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia***

NADŻERKA

Polecane posty

Gość kasia***

Dziewczyny czy któraś z was miała albo ma nadżerkę? Ja mam i to bardzo dużą i bardzo się boję zabiegu bo podobno jest potrzebny!Czy taki zabieg boli? Jak po nim się czułyście? Ile u Was kosztuje? Ja mieszkam we Wrocławiu i chodzę prywatnie-300zl

Gość kasia***
podnoszę

Bol to raczej nie jest, tylko nieprzyjemnie uczucie, da sie wytrzymac...Placilam ............30 zl- prywatnie... Powodzenia i pozdrawiam

Gość nie boli
jest to takie uczucie jak przy miesiaczce wiec nic strasznego. a co do ceny to tez placilam 300 zl - prywatnie.

Gość kasia***
Dzięki joannaz Jejku! 30zl ,to jaka różnica przecież! I to jeszcze też prywatnie! Kurcze,może on ze mnie zdziera ?

Gość nie boli
joannaz chyba ci sie cos pomylilo. to niemozliwe ze 30 zl. moze zapomnialas o jedym 0:)?????

Gość kasia***
nie boli-dziękuję! A powiedzcie mi bo słyszałam od znajomej że po jakimś czasie może mi na nowo powrócić nadżerka!Czy to prawda?

Gość kasia***
dla niektórych to może być śmieszny temat ale ja naprawdę jestem "zielona" i boję się!

Gość nie boli
tak to prawda. Moze sie odnowic np. po porodzie, choc mam nadzieje ze nam sie to nie przydazy. powodzenia i pozdrawiam

Gość kasia***
Ja przed porodem miałam nawet malutką! Teraz jestem prawie 8 miesięcy po porodzie i powiększyła się ponad 2-krotnie

Gość kasia***
nie boli Ja także Tobie życzę powodzenia! Dziękuję i Pozdrawiam!

Gość nie boli
no wlasnie. to trzeba ja usunac bo moze wyjsc z tego cos nieciekawego. Na poczatku zapalenia, ciagle swedzenie itd. co potem moze przerodzic sie w .... wiec radze to usunac i bedzie z glowy. ja juz pol roku temu to zrobilam i nie zaluje:)

Gość AsiKKKKKK
ja mialam zamrażana trwało to 3 minuty nic nie płaciłam bo na kase chorych. strasznie bolało miałam takie uczucie jakby powietrze mi pompowali.. ..

nie zapomnialam o jednym 0 Bylam w lutym w prywatnym gabinecie zaplacilam 30 zl slownie: trzydziesci zloty 00 groszy