Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje milego slowa

Dziewczyny wiem ze to glupie, ale ja sie boje

Polecane posty

:( chyba zwariiowalam, niedawno pekla nam gumka i od tamtej pory mam takie schizy ze szok :( teraz sie boje ze bede w ciazy bo moj chlopak mial duza mokra plame na spodniach :P nei ze spermy tylko z tego sluzu :o ale ja tez mialam dzinsy, napiszcie tylko ze to niemozliwe :( vw taki sposob pewnie mialabym juz z 10 dzieci, wiem, ale mimo to jakos sie martwie :( i dodam ze juz od dosc dawna jestem dorosla, ale ten stres poprzedni mi chyba cos w glowie poprzestawial, wiem ze wy tez sie nieraz martwiecie glupotami, pocieszcie ;)

Gość fix
yyy ja czegos nie rozumiem...robiliscie to w spodniach ??? z gumka? :D

Buhahahahahahahahahaha Poprostu kiedys pekne ze smiechu czytajac tak durne pytania... Matko Boska

Gość sex w spodniach
a to dobre :D

hehe no nie!! gumka spadla nam innym razem!! :) ale od tamtej pory mam kretynskie paniki :) czyli ze nie mam sie czym martwic ?:o wiem to jest przekretynskie, ale mimo wszystko...strach :( bo plama byla duuuuza :o a czy to normalne zeby facet sie tak "moczyl" zeby mial plame na dzinsach? zdarza sie?

nie sex tylko ekhm ocieranko :o

Gość fix
jestes z Kielc albo okolic?

Gość fix
moze popuscil ? :O ale co ma do tego peknieta gumka ??? :D

nie :o a co to ma do rzeczy?

Gość pier....lenie
nic z tego nie kumam...zes sie zakrecila jak chinski termos...:-0

no to jeszcze raz :) kiedys jakis czas temu pekla nam guma i od tamtego czasu tak glupio panikuje :o tzn. teraz spanikowalam, niby bez powodu, ale jak zobaczylam ta plame na spodniach tooo :o spanikowalam

Gość fix
no to nie ma powodu do paniki ! :D wyluuuzuuuuj :classic_cool:

Gość pier....lenie
NAPEWNO NIE JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-0

Gość no popatrz
a ja wiem o co Ci chodzi :*;) dziewczyna się stresuje, w sumie to naprawdę nielogiczne jest, ale wiem, co czujesz, przynajmniej po części ;) na tym forum jednak wsparcia nie szukaj, zreszt a z takimi problemami to raczej sama musisz sobie to logicznie wytłumaczyć, że to niemożliwe :P aha i zajmij się czymś pożytecznym, im mniej myślisz o takich abstrakcyjnych całkiem pierdołach, tym lepiej :) poza tym, z psychologicznego punktu widzenia, jeśli masz takie niedorzeczne obawy, może to być oznaką zbyt wczesnego rozpoczęscia współżycia seksualnego lub po prostu braku dojrzałości w tej sprawie :) pozdrawiam :)

Gość fix
tzn moze jest ale jak cos to przez peknieta gumke ! :P

no to juz mi troche lepiej :) po co faceci musza sie cholerka moczyc :o ja wiem ze to niby niemozliwe, no ale ta plama :o

Gość fix
ale plemniki ugrzezly w materiale spodni :classic_cool:

Gość jesli wtedy nie zaszlas
w ciaze to czemu panikujesz? A Twoj facet sie spuscil w spodnie?????? Fuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjj :o

co ma ta gumka do plamy na spodniach?:D:D Kobieto -nie można kochać się w spodniach :D:D Nie ma takiej możliwości :D Coś świrujesz i nas nabierasz :D

aha i czy to "moczenie" jest normalne? czy tylko moj tak ma?:p

Gość no popatrz
poza tym jesteś pewna, że to nie była sperma?? Jest możliwa taka duża plama ze śluzu??

Gość fix
czy moczenie to w Twoim slangu wytrysk ??? jesli tak to tak :classic_cool: kazdy facet tak ma :P

Gość fix
ale facetowm sie tyle sluzu nie wydziela ! :D moze to Ty sie wytarlas o jego gaciory co?

jejku gumka pekla dawno. tzn juz jakis czas temu!! ale to bylo dla mnie wielkim stresem - od tamtego w ciazy nie jestem, bylam wtedy przed okresem, ale ten stres spowodowal ze teraza panikuje juz bez powodu! Nie spuscil sie tylko to byl ten sluz, nie mial gumki w spodniach!! i nie seksilismy sie tylko calowalismy i ytak troszke ocieralismy teraz ktos rozumie?;)

no nie spuscil sie bo to byla taka no mokra plama, ale nie ze spermy, sperme byloby przeciez widac ;) zreszta nie mial od czego sie spuscic

Gość no popatrz
nie czytasz moich postów dziewczyno czy jak?? :O zrozumiałam wcześniej, ale Ty bez kitu chyba za młoda jesteś... a chciałam być wyrozumiała :P w sumie ja bym dalej obstawiała za spermą :P

nie stresujcie mnie jeszcze bardziej :(

Gość no popatrz
NIE DA SIĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ NAWET PRZEZ PLAMĘ SPERMY NA SPODNIACH!! ILE MASZ LAT??!! BIOLOGII NIE MIAŁAŚ?? NIE WIESZ, ŻE PLEMNIKI GINĄ!!!! W ŚRODOWISKU ZEWNĘTRZNYM??!! sorry za Capslocka :) a tak poza tym ostatnio czytałam, że plemniki niezwykle szybko (w akcie desperacji spowodowanym na przykład wyczuwalnym zapachem dziewicy) potrafią poruszać się po prześcieradle, aby dojść do celu i zapłodnić niewinną niewiastę. To niewiarygodne, ale te malutkie stworzenia potrafią rozwinąć prędkość do 90 km/h!!!!!

Gość fix
o kutwa ! :O co za bestie :D

Gość fix
to teraz nie mozemy byc pewni czy ugrzezly w spodniach :( moze byly zdesperowane i sie jakos przecisnely ?