Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatabeata

ktora z was tez sie poklocila z chlopakiem i siedzi teraz sama w domu obrazona??

Polecane posty

Gość beatabeata

my sie poklocilismy 2 dni temu. zawsze przychodzil pierwszy bo wie ze ja nie przyjde jestem uparta i wolalabym nawet zerwac niz przyjsc pierwsza a wiecie czemu? bo skoro moze beze mnie wytrzymac tak dlugo lub sie nie odezwac to znaczy ze mnie nie kocha juz tak mocno, jak kiedys. i wolalbym sama go zostawic niz pozniej plakac bardziej. kiedys zawsze sama przychodzilam do chlopakow z ktorymi bylam wczesniej ale uwierzcie mi zycie uczy nie oplacalo sie. lepiej 3 dni pomilczec i poczekac, troche nudnoooo ale cuz. jak kocha to przyjdzie ,. jakie macie zdanie na ten temat?

Gość beatabeata
o co ci chodzi?

czyli ty go nie kochasz? a jak on mysli w tym momencie tak samo jak ty? to co? rozstaniecie sie tylko dlatego ze zadne z was nie chce sie pogonic jako pierwsze?

Gość colis+
a za co soe obraziłas? moze zle cos odebralas?

no cóż... chore podejście. Czyli z wypowiedzi Twojej wynika, ze Ty go nie kochasz, skoro wolisz zerwać, niż wyciągnąć rękę pierwsza :O

Gość fix
gonic sie :D:D:D

Gość firefox
Ty chcesz mieć partnera czy niewolnika? ? ? Widze, że masz zerowe pojęcie na czym związek polega...

Gość beatabeata
jestemy prawie 2 lata ale nie wiem sama co czuje. moze teraz tesknie ,moze nie, ja mam trudny charakter i mecze sie, ale nie zadzwonie, on wie ze ja nie przyjde. moze chce sie przekonac jak dlugo mozemy wytrzymac bez siebie i co bede myslala jesli nie odezwie sie jeszcze jutro, najwiecej sie nie odzywalismy 3 dni. ale czasami napisac dobranoc chociaz. teraz sie poklocilismy tak z niczego. my wogole sie czesto klocimy, ja jestem ze znaku barana a on z raka, barany sa uparte, czesto sie klocimy srednio raz w tygodniu ale dni milczenia sa raz w m-cu moze czesciej, a jak u was?>

Gość moja rada
jeżeli on cię nie obraził osobiście jakimś tekstem, nie upokorzył, tylko była to normalna kłótnia to zastanów się może kto pierwszy zaczął, rozpoczął kłótnie. Pomyśl też kto zawsze się odzywa pierwszy po takim milczeniu.... Bo jeśli on, to moze ty chociaż napisz "dobranoc". On może w końcu być zirytowany że to on zawsze pierwszy wyciąga rękę i może liczyć teraz na twój gest. Jeśli ci zależy zastanów się, on może zacząć sobie odpuszczac. Faceci odsuwają się od kobiet które są kłótliwe, mają trudny charakter itp. Za duzo teraz panienek które są słodkie jak miód i kleją się do każdego faceta. Powodzenia!!

Gość swieta prawda
lecz czasami mezczyzni kochaja suki ;-)

Gość neskaa
Ja sie nie pokłócilam, ale bede siedzieć sama cały wieczór bo mój luby nie przyjedzie bo ma robote w domu i ryczec mi sie chce. Nie widzieliśmy sie caly tydzien;( Na koncert Glmoura tez nie pojechaliśmy, myślalam, ze chociaż razem posłuchamy trójki po 20. A tak to bede sama!!!!!! i bede wyć;(

Gość spróbuj gdzies wyjsc sama
z kolezankami moze?? smutno ze nie widzieliscie siecaly tydzien ja bym tak nie mogla. my sie widzimy codziennie, wiec takie dni ciszy sa bardzooo nudne ;-)