Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angie24

Czy w koncu jestem w ciazy...?

Polecane posty

Czy jestem juz w ciazy...? To pytanie zadaje sobie juz na powaznie od 3 dni, brak @ to pierwszy objaw mam nadzieje ze to juz bo czekamy wraz z mezem na bobaska! Piszcie dziewczyny moze powspomagamy sie wzajemnie zapraszam!!! :-)

a nie prosciej yrobic test zycze powodzenia dzis moj 10 tydz. 2 dzien

Czesc, ja wprawdzie jestem juz prawie na polmetku ciazy, ale postanowilam cos skrobnąć... Skoro sie opoznia @ to juz krok do dzidzi... A testu nie robisz?? Masz jeszcze jakies "objawy" oprocz braku @ Pozdrawiam i zycze powodzenia... Ciąża to fajoska sprawa a czas leci bardzo szybko. Pamietam jak sama niedawno zastanawialam sie czy sie udalo....

mam bole brzucha jak na okres ale slabiutkie normalnie to pogotowie przyjezdza i dostaje zaszczyki,@ mam bardzo regularne co 28-dni no i temperatura dzis rano 36,9 i utrzymuje sie od 3 dni!!! Sama niewiem co myslec?

Gość sarita
napewno sie udało :) nie czekaj dłużej tylko zrób ten test. przynajmniej bydziecie mieli wesoły weekend :)

podwyzszona tempka daje nadzieje, te piersi tez... Ale mam pytanko, od kiedy mierzysz temperature? Czy zaczelas w tych ostatnich 3 dniach, czy przez caly cykl... Po podwyzszonato ona powinnabyc juz od owulacji..... Czyli do teraz to kilkanascie dni......