Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAnnggeellaaa

Pytanie do dziewczyn i nie tylko

Polecane posty

Gość Agullllkaaa
A na jakiej stronie czytałaś o tych czarnych fiutkach?

Gość Kassiunia
Nie powiem ci dokładnie bo to było dośc dawno i nie pamiętam, ale wystarczy wpisać w google penis i jest tam tego dużo. Albo wejdź na www.darlina.com - tam jest dużo filmów z czarnymi mężczyznami, którzy mają wielgachne penisy.

Gość Kassiunia
A jak Agullllko masz ochotę pogadać o czrnych penisach to napisz gg 6972363. Jestem dostępna.

jeżeli jesteś płytka to będzie to problem...prawie 20 cm to już jest coś ;P.. ale jeśli jesteś głęboka to będzie luzik .... mój mężczyzna też ma około 20 m, ale ja naszczescie jestem głęboka wieć taki koło 15 cm to dla mnie za mały, bo ja lubie czuć go głęboko i jak obciera się o jajniki :D:D:D

Gość Zdziśkaa
Bedzie luzik. Mój facio ma 18 cm. i po prostu jest bosko. Ach te pisiorki. A większe niż 20 cm. są do niczego. Ja lubię właśnie takie ok. 18 cm.

Gość Katarzyyyyna
Wielkość jest w porządku. Rzeczywiście ma dość dużego. Raczej nie tak często się takie zdarzają. Dbaj o niego, aby nie odszedł do innej. Sex jest bardzo ważny w życiu i jeśli mężczyzna ma w miarę dużego, to z pewnością lepiej się układa w łóżku.

Gość AAAAndrzeejjj
Według mnie ma za dużego. Najlepsze są te 15 cm. Masz wiadro a nie cipkę. Idź na drzewo i wsadż sobie konar szmato.

Gość Diakomo
Zdecydowanie za duży. Co to za koleś? Przyznaj się zdziro specjalnie takiego szukałaś. Inny bardziej wartościowy nie miał u ciebie szans, bo ty tylko o fiutach myślisz rozjechana cipo!

Gość giawona
Takie są najlepsze. Dobrze go ujeżdźaj, a bedziesz miała orgazmy..