Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crigin

Facet blondyn to nie facet!!

Polecane posty

Gość jestem...
Calamity Jane, tak w sekrecie Ci powiem, że to była tania wymówka, ale to ciiiiicho..

o gustach sie nie dyskutuje i nie chodzi o to co sie komu podoba, czy nie... Ale odnioslam wrazenie, ze autorka mysli, ze odkryla jakas \"prawde zyciowa\" :O

Gość jestem...
niestety muszę spadać.. okna myć czy coś ;)

Gość crigin
taki mel gibson - berzyyydal, pudzianowski - zniewieściały. taki robert biedroń - torawdziwy menszczyna!

Gość aaaaaaaaaaa
mi sie blondyn z chlopem co siano przewala w polu kojarz moze dlatego ze jak u babci na wsi bywalam w dziecinstwie to na polach smai blondyni teraz mam uraz niech zyja brueci!!!

Gość Mossick
ja bym się z blondynem nie umówiła choćby mi jeszcze płacicli. Dla mnie to strata czasu. Czułabym sie jakbym nie była z facetem tylko takim chłop-babą:(

Gość jestem...
jestem zniewieściałym blondaskiem o jsnych oczach i wiem że nigdy nie dorównam przystojnemu ognistemu brunetowi więc muszę jakoś ratować swoją dupę.:-D Umawiają się ze mną tylko brzydkie pasztetówy których nie chce żaden prawdziwy facet! A ja biore je z pocałowaniem w rękę:)

Gość do Bradd Pitt
gratuluję gustu.Ale chyba on już lepszy od blondyna hahaha:-P

Gość Jego dziewczyna
A mój ukochany ma włosy w kolorze blond, bardzoooooo jasne.... do tego zielone oczy i śliczną jasna skórę [aktualnie opalenizna]. Jest wprost nieziemsko przystojny i śmiać mi się chce jak czytam te głupoty. No, aż człowiek ma ochotę zamieścić jedno ze zdjęć, ale luby chyba nie byłby zadowolony. :p Sama zawsze wolałam brunetów ... przyznaję, ale ten blondyn przekonał mnie do siebie. Proszę także nie podważać męskości blondynów, ze wszystkim mężczyzn jakich miałam okazję spotykać, mój aktualny partner jest naj... 100 % męskości. Pozdrawiam

Gość iwonkaiwonka
dokladnie:) kocham❤️

Gość Fifikaa
czytam to wszystko i dovhodze do wniosku że nigdy blondyn fizycznie (zewnetrzeni) nie dorówna męskością i atrakcyjnoscią brunetowi. Zawsze bedzie wyglądał jak baba, jak taki cienias, piedoła i ciota:-P Od kobiecości jest kobieta a od meskosci facet

Gość blondyni szybko
po farbe i szkła kontaktowe. Też nie przepadam za nimi. takie kaczorowate wypłosze. Jeszcze tylko pomalować fluidem, błyszczykiem i już bedzie babiszon....POZDR

Gość blondyni sa beeeee

Gość Super gościówa
A Rubik to ci się nie podoba? Fantastyczny chłopak. A Andrzejek Neuman?

Gość o boże to sa własnie
typowe blondasy.KOSZMAR!!!!zawsze jak ich widze w tv to aż przełączyć muszę bo reaguje na nich jak pies na kota

Gość taaaaaaaaaaaakkkk jasneee
a moj facet ma włosy ciemny blond i błekitne wielkie oczy z długimi ciemnymi rzęsami i jest tak zajebiscie męski, sexowny, inteligentny, sprytny i przedsiebiorczy, ze nie oddam go zadnej mimo, ze sie uganiają:D a autorce życze zeby szybko znalazła swojego szympansa:) pozdrawiam:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa20
biemny blad tak jasny nigdy!!!!!!!!

Gość to ci wsp.olczuje takiej
zniewieściałej istoty. Nie musisz go oddawać, kto by takiego chciał??

Gość taaaaaaaaaakk jasneee
......hehehehehhehehee :D no powiem Ci, że np dokładnie własnie te panny, ktore jak wsponiałam usilnie i namolnie się uganiają oraz starają się atakować go na imprezach na ktorych pracuje,a ja mam okazję obserwowac te podchody z bezpiecznej odległosci i smieje sie w duchu za to głosno :) kochana moja :) wilbicielko szympansów z zarostem nie do ogolenia:)

Gość taaaaaaaaaakk jasneee
......i wspolczuc nie musisz mozesz za to pozazdroscic:D

Gość to ci wsp.olczuje takiej
nikt tu nie mówi o szympansie tylko o prawdziwym meżczyznie brunecie o rasowych oczach i oliwokowej cerze a nie jakimś białasie o jasnych gałach i włosach. Na sama myśl robi mi się niedobrze. Zal mi że nie zasmakujesz co to mężczyna bo jesteś u boku kaszora:-D zawsze się znajdą takie które lubią blondasów. W końcu jak nie chce ich żaden brunet muszą przeżucić się na gorszy towar-tam może znajdą kogoś kto się nimi zainteresuje. A poza tym każda potwora znajdzie swego amatora. On już ciebie znalazł. Pozdrówki:)🌼

Gość mam kumpele
naturalną brunetkę, która wybitnie miała alergie na tzw. "męskie cioty bez jaj" i która ewidentnie preferowała brunetów i z pewnym uśmieszkiem komentowała rasę blondynek i blondynów. Niedawno nieszczęśliwie zakochała się w jakimś niegrzecznym blondynie :P i biedaczka choruje z miłości.