Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 21

Linux na Windows Xp

Polecane posty

Gość ona 21

Mam problem, czy ktoś z szanownych Panów mógłby mi pomóc?? Mam na komputerze Linuxa a chce go przeinstalować na Windowsa XP ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Jak sformatować dysk i wrzucić Windowsa.Prosze o pomoc.

Gość podaj nr
gg albo jakiegos innego komunikatora

zwyczajnie... Robisz format - wyciepujesz tym samym system... A potem wkladasz plytke instalacyjna Windowsa i smigasz. XP jest taki mondry, ze zainstaluje Ci sie prawie sam :P

Gość minsc
najlepiej jest to zrobic ostroznie

Gość popieram
ostroznie to rob baaardzo..... poczytaj na necie troche na forach. wyczysc sektor startowy..dokladnie wykasuj wszystko nawet specjalnymi programami zanim to zaczniesz robic..... zwykly format moze spieprzyc sprawe.

Gość laik_komputerowy
no to może ktoś podpowie jak to dokładnie zrobić? Czy sam XP nie wystarczy? Po prostu wkładam i formatuje oraz się instaluje, to chyba jest najprostsze?

Gość do laika
laiku nie ma innej drogi - odpalasz płytkę z XP i instalujesz XP jednoczesnie linuks zostanie wymazanay a na jego miesce zainstaluje się xpek...nic więcej nie trzeba 💤

Gość nie wierze ze korzystalas
do tej pory z Linuxa i nie wiesz jak to zrobic :O "Jak sformatować dysk i wrzucić Windowsa". Zdecyduj sie co chcesz wyrzucac...

Gość laik_komputerowy
nie korzystam z linuxa, po prostu mam nowy komputer z Linuksem Ubuntu z którym są problemy, dlatego potrzebne będzie podzielenie partycji na XPeka i Linuxa (nie wiem jak to zrobić), albo usunięcie Linuxa na rzecz Windowsa. :P