Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zizi11

favet powiedział mi ze...

Polecane posty

gdy zaczelam rozmowe o naszym seksie...i otym ze zawsze dla niego jest 1:0 powiedział ze doprowadzanie mnie do orgazmu jejst meczące: dodam ze on sie czaem stara...( wiem ze wszyscy teeraz powiedza mi zebym z nim zerwała....jestesmy ze soba rok i 7 mcy.czy któras zwas zerwała z tego powodu??

Moim zdaniem powinnas wykonac badanie jego czlonka. Oczywiscie poziomica. Nie widze innej opcji. Chociaz powinnas go rzucic, bo co to za facet co wygrywa tylko 1:0!

Wiesz, obawiam się, ze taka postawa powinna ci coś uświadomić na jego temat w ogóle. To jest kwestia jego szacunku dla twoich potrzeb. I nawet jeśli teraz jeszcze jest w innych sferach w miarę ok, to za jakiś czas nie będzie, bo najwyraźniej to kawał egoisty.

macie troche racji on jest egoista...i najgorsze jest to ze w łozku to tez ma swoje odzwierciedlenie...zerwałayście z takiego powodu??

Gość Popieram
a może to z toba jest coś nie tak, może jesteś oziębła

kurcze .nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zanim zaczelismy typowy sex to potrafil zajmowac sie mna bardzo długo i bylo cudownie..a teraz najwazniejszy w sexie jest on....fakt ze szybko konczy..jestem w stanie to przebolec..ale nawet potem nie zajmuje sie mna...tak zebym i ja miala orgazm...wiele razy juz przez niego plakałam....w dodatku on powiedzial mi ze wie ze to nie jest w porzadku..... i ze ze wszystkiego zdaje sobie sprawe..nie jestem oziebla na pewno. mam duzy temerament i nie mam z tym problemu na pewno....