Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

moj maz sie obrazil bo badal mnie ginekolog!!!!!!!!!!

Polecane posty

Poklocilam sie z mezem.Dziewczyny-to jakis horror,ale moze pomozecie mi to zrozumiec. Jestem w 9 mc i od miesiaca mam -fakt bardzo przystojnego nowego lekarza.Ostatnio mnie badal,a moj maz jak sie o tym dowiedzial to mina mu zrzedla.Obruszyl sie . Dziewczyny- jestem w szoku-jak to skomentowac?Jestesmy raczej szczesliwym malzenstwem, ufamy sobie a ty nagle on robi cos takiego!

Gość asiulitka
no fatk masz nienormalnego męża...powiem tak 0,0 toleracji i rozumu chyba tyle samo....powiedz mi jak on ci zrobił dziecko ...wiedział jak...i do czego słuzy mu pikawka....bo na to wskazuje ze nie bardzo....

ja tego tez nie potrafie zrozumiec-jestem w szoku

Ty chyba sobie żartujesz? powiedz meżowi zeby sie puknął w głowę i wogóle nie poruszaj tematu, jak będziecie drażyć, będzie jeszcze gorzej

Gość gggooo
straszny ciemnogrod

Gość przeciez to tylko lekarz

Dziewczyny ja naprawde nie wiem co myslec.Jak skomentowac!

Ty mu po prostu powiedz że durny jest i tyle...bo tu nie ma co mówić moim zdaniem...i nie chodź za nim , niech sam przemyśli sobie sprawę i zastanowi sie nad sobą

Gość no chyba
powiedz mu, ze nikt nie "leci" na ciężarne.....a zwłaszcza ginekolog-który ma tego az nadto:)-moze pomoze:)

;-)

Gość prowokacja to jest
a wy lykacie jak mlode pelikany:o

małżonek obok mnie - zapytałam co on na to ... uśmiał się niesamowicie i stwierdzić \"jakiś nieodpowiedzialny pipipi - człowiek\" - ups ;)

Gość beeeeee
nieladnie ... :(

Gość i co - teraz sam
będzie odbierał poród, żeby nikt broń Boże cię nie zobaczył... poczekaj trochę jak się zestarzeje, to z prostatą będzie musiał pójść do proktologa. Wtedy ty się obraź bo zamówisz mu wizytę u kobiety

heheh a może powiedziałaś mu, ze ten gin jest bardzo przystojny i może bardziej jest zazdrosny o to niż o same badanie ?

Gość Gosiak 79
chimera popieram mój mąż też tak kiedyś miał tylko nie chodziło o gina tylok kumpla obruszył się nie na niego tylko na to w jaki sposób go opisałam

Gość to jest tylko męza
ma racje, bo będą mu macali i gladali jego zabawkę inni mężczyźni

Gość AsiKKKKKK
ja sadze ze ma racje.. nie chce aby jakis inny facet ogladał jego żone... fakt to lekarz ale jednak facet.. z Moim facetem tez oo tym gadalismy i on tez nie chciałby.. a po 2 wole moja babke gin

Gość jest bardzo niepowazny
TY jestes w 9 miesiacu i zamiast martwic sie i dbac o Ciebie i dziecko to on teraz traci czas na taka dziecinade:O przeciez ten lekarz zbadal Cie dla Twojego i dziecka dobra - jak mozna sie o to obrazac?????? jakis pewnie mazgaj i maminsynek ten Twoj maz:O:O:O

Gość mam radę..
Jej mąż nie jest maminsynkiem, ani tym bardziej niedojrzałym gówniarzem, on po prostu ma kompleksy. Ludzie mało atrakcyjni boją się pięknych ludzi, z obawy, że ten odbije im partnera/partnerkę. Zupełnie mnie to nie dziwi. Może zmień ginekologa.

ojej, szukacie dziury w całym. Jest poprostu zazdrosny zachwytem żony nad ginem i tyle !!!

Gość taka sobie jedna kobita
Wiesz u mnie jest podobnie, po kazdej wizycie u lekarza awantura i obraza. Dziesiatki ludzi probowaly mu przegadac ale nic nie dalo. Az do momentu kiedy po kolejnej klotni zawzielam sie w sobie i powiedziala dosc bo przeciez nic zlego nie robie. Kilkanascie dni ciszy, az maz mnie przeprosil i jest ok, nie ma juz zadnych wymowek. Niestety ale wydaje mi sie ze im wiecej bedziesz chciala o tym z nim rozmawiac tym gorszy efekt osiagniesz. Poprostu staraj sie przemilczec, wiem ze to ciezko, ale mezczyzni sa jak dzieci, oni potrzebuja wiecej czasu na to by przemyslec swoje zachowanie i dojsc do tego ze zrobili zle. Trzymaj sie cieplo a przede wszystkim sie nie mart bo o ile sie nie myle to jestes w ciazy, i nie powinnas sie denerwowac, warto tez przypomniec o tym mezowi :)

Gość kajaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny-dziekuje! Ja naprawde jestem tym zalamana-jak tak mozna. Dziekuje za kazdy post i kazda rade!

Gość W 9 miesiącu
gin nie powinien Cię badać w ogólnie wiadomy sposób. Chyba zmyślasz.

Powiem wam, że mąż mojej koleżanki, który nota bene jest ginekologiem, ale nie bada jej jako lekarz zażądał od niej, aby jej ginekologiem prowadzącym była kobieta i ona to zaakceptowała.