Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keczapp

obudzialam sie dzis w nocy i widzialam jak by ktos siedzial kolo lozka!!!!!

Polecane posty

Gość keczapp

podniosla sie i sie na to patrzyalam zniklo po chwii dopiero, nie wiem co to bylo jakis facet stary ubrany jak lekarz i jak by cos szyl, nie wiem....masakra...nie wiem co to bylo...czy komus cos takiego sie zdarzylo??? NA 100000% NIE byl to sen!! pewnie mysliecie ze jestem jakas chora albo cos ale nie 1-szy raz wzyciu takei cos mi sie zdarzylo !!

Gość to halucynacja

Gość AMMMMM
ja miałam podobne zwidy jak bylam mala widzialam NP cien faceta ubranego w dlugi plaszcz i w kapeluszu, który wychylając sie zza framugi zasłaniał twarz kartami albo budząc sie (to bylo jakies 2/3 lata temu) dostałam DOSŁOWNIE pstryczka w ucho ze az zabolało albo rozmawiajac z kolezanką ktos mnie perfidnie mocno uderzyl w plecy ze az sie przechyliłam do przodu i to uderzenie było słychac ja sie obracam gotowa z "pyskiem" a tam nic! pusto! ziro! null! nawet moja kolezanka sie zdziwila (bo ona tez uslyszala to klepniecie) takie doznania jak Ty masz to jeszcze nic bo ja niestety mam cielesne:O

Gość keczapp
moze i nic ale i tak sie boje....a czy jak obudze meza czy on tez to bedzie widzial????

Gość krecona.1906
tez kiedys cos takiego mialam podobnego spalam sobie mialam straszny sen snil mi sie jakis chlop w czarnym plaxszczu ktorego sie balam obudzialam sie ale nie moglam sie wogole ruszyc ii otworzyc oczu i go caly czas widzialam zaczelam sie wtedy az modlic tak sie balam noi poskutkowalo naszcescie zdarzylo m isie to tylko raz straszne przezycie

Gość keczapp
no ja sie dzis boje isc spac ( nic mi sie takie nie snilo wiec nie wiem skad ten TYP )) az powiedzial zeby go obudziala jak cos takiego zobacze ale pewnie jak sie obudze w nocy to oczu nie otworze!!

Gość pussycatDolss
uja tez tak mialam jak bylam mala centralnie sie obudzilam spojrzalam na sciane i zobaczylam diabla nigdy nikt mi w to uwierzyc nie chcial, tylko ze to bylo 15 latb temu a ja dalej czuje sie nieswoja serio nie umiem tego wytlumaczyc....

Gość keczapp---a gdzie mieszkasz
? Stary dom? Jacyś wcześniejsi mieszkańcy ?

Gość wiec pewnie tak bylo
co w tym dziwnego ???

Gość ammmmmmm
pussycatDolss tez mi sie kiedys ukazala twarz szatana:O:O:O:O:O

Gość ammmmmmm
hahahahaha!! wczesniejsi mieszkancy?? to nie amityvile:D:D:D

Gość pussycatDolls
ani nie gadaj ja go widzialam w calosci :-( gadam wam mialam 5 lat a do tej pory czuje ze cos nie tak tak nieswojo czasami czemu tak sie dzieje????

Gość keczappp
mieszkam tu juz 2 lata, nowe mieszkanie, ja kiedy jak mialam nie wiem z 6 lat !!! tez widzialam na bialych drzwiach postac ksiezniczki jakiejs ( jak by zla ) byla w koronie !! bardzo sie przestraszylam i dzis mam 23 lata i do dzis to pamietam nikt oczywscie mi nie wierzy...

Gość pussycatDolls
ciekawe co takie cos znaczy nie???

Gość ej sluchajcie mjnie
kuzwa !!!! mi sie nic takiego nei przydarzylo ale sram po gaciach i nie pojde spac w nocy 😡 nastraszylyscie mnie, jeszcze cala rodzina spi a ja jeszcze farbuje glowe :( buuu ale mam stracha

a ja przebudziłam się pewnej nocy i zobaczyłam ze na moim łóżku ktos siedzi i patrzy na mnie... a po chwili znikło... dziwna sprawa..

Gość nggfdfg
ja mialm kiedys tez dziwne przezycie ale to nie był sen, wrcalam iedys do domu i chcialam pojsc na skróty pod mostem, nagle czuje jak mnie cos złapaloza rękę Boze, było to kilka lat temu nawet nie wiecie jak sie przestraszyłam. Odwracam sie chcialm cos powiedziec/krzyknąć stalam jak sparalizowana ..a tam nikogo nie bylo po prostu wbiegłam po schodkach an góre na ulicę i cala droge do domu bieglam

Jak byla jesień chyba pierwsza jak zaczęłam mieszkac na parterze to ciągle mialam złudzenie że ktoś chodzi po balkonie . Niedawno odkrylam w koncu kto albo co tak sie rusza i uspokoiło mnie to że nie mam zwidow to jest dziki czarny kot ktory umie wejśc sobie na balkon. Ale można miec dziwne odczucia,brrrrrr

Gość aaaabbbcccccccc
a ja obudziłam sie w nocy i widziałanm biała postać koło łożka ......narobiłam krzyku na cały dom. Jestem pewna,że to nie był sen.

Gość Sus

Też tak miałam xD. Kolega mi mówił, że to był demon.