Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze tak jest

NAJTANSZY SEKS JEST NA DYSKOTECE

Polecane posty

Gość a co jest złego w bzykaniu..
pewnie..mieszkam w 3mieście..jeszcze nie widziałem ,że by któraś sie rżnęła w samochodzie czy krzakach....jeżeli maja ochotę na sex to- to robią i same wybieraja sobie faceta

Gość hejhoha
nie n w bzykaniu nie ma nic złego...chodziło mi o to ze kos napisał ze laska za piwo za 2,50 daje d....w bałymstoku ponoć:)) bo normalnie ludzie to rbia dla przjemnsci.............w innych miastach widocznie

Gość a co jest złego w bzykaniu..
cholera,ze u nas nie kosztuje piwo 2,50 :D:D:D:D

sorry bardzo, ja mysle ze seks na dyskotekach jest wszedzie, nie tylko w Bialymstoku i okolicach na wiejskich dyskotekach, zarowno faceci jak tez i dziewczyny sa na takim samym poziomie i nie powinno orzekac sie o winie.... gdyby facet szanowal kobiete nie bzykal byl sie z malolata za 2, 50 a gdyby laska byla madra nie upijala by sie do nieprzytomnosci, bo jak suka nie da pies nie wezmie, nie mam zamiaru nikogo oskarzac, bo mi tez sie zdarzylo pojsc na numerek bez zobowiazan, ale na trzezwo i mialam moralniaka, dziewczyny wiecej szacunku do samych siebie a wtedy i kolesie beda nas szanowali. PS. Piwo w Białym kosztuje troche wiecej niz 2,50 :)

nic nie czuje , conajwyzej przyjemnosc w trakcie a ulge po spuszczeniu daje nam to tyle radosci co zjedzenie kawalka smacznej czekolady oczywiscie laska musi sie spodobac bo inaczej nie stanie ale jakies tam glebsze uczucia ? nieeee

Gość wieśniaczka
Cóż może i są wiejskie dziewczyny, które puszczaja sie za 2,50 ale za tyle samo puszczaja sie dziewczyny w miescie, bo to nie zależy od tego czy dziewczyna jest ze wsi czy nie. szokad ze panuje taki stereotyp, bo sama po sobie wiem, ze to na dyskotekach jest dużo wiecej dziewczyn chetnych na seks niż na wiejskich zabwach, a moze nie powinnam sie wypowiadac na ten temat bo jak dla mnie to abstrakcja nikt w moim otoczeniu tego nie robi.. tylko szkoda ze ktoś napisał ze dziewczyny ze wsi sa łatwe... ale przecież wszedzie takie są i odważę sie powiedziec ze w mieście jest ich chyab więcej

Gość ale to nie chodzilo
o wiejskie dziewczyny tylko disko ktore jest jest w tych klimatach,a zjezdzaja i miastowi i tubylcy

Teoretycznie masz rację, bo służba zdrowia jeszcze jest za darmo. A co się stanie jak będzie? Czy leczenie złapanego syfa wliczysz w koszty?

zawsze chcialam być facetem :p można sie seksić ile wlezie,patrzac przez egoistyczne okulary coż jestem kobieta... a kobieta wielu rzeczy nie powinna...

nie wal nam tutaj swietej nie z nami takie numery macie 20 razy wiecej za uszami niz faceci heh swietajebliwa :D

Gość dlatego nie chodzę
na dyskoteki, bo to po prostu spęd bydła. A potem gżą się gdzie i z kim popadnie. Kiedyś tak nie było, jakieś 5 - 7 lat temu do klubu szło się po to by potańczyć, pobawić się. Owszem jakieś podrywanko, czy flirty, ale nie żeby od razu pieprzyć sie w toalecie. Teraz dziewczyny nie szanują same siebie. I szczycą się tym, ze przeleciał je jakiś fagas na disco. co za czasy, co za obyczaje!

Gość moze ty nie
chodzisz ale twoja laska chodzi i ją wszyscy w kiblu biorą

a jakiegoś młodziaszka mozna na dyskotece wyrwac?:P bo ja tam nie bywam:D:D:D

Gość ja jestem kobietą i...
i nikt mnie nie bierze w kiblu, bo tam nie chodzę

Gość uwielbiam na dyskotece
najlepiej typu pod remiza suczki podrywac... miodzio....

Gość dlatego nie chodzę
ani ja, ani mój facet nie odwiedzamy takich miejsc. Zresztą nie lubię bawić się z małolatami, bo na disco to same gówniary łażą, no i starsi panowie, którzy chcą je szybko wyrwać i wydupczyć gdzieś.

Gość uwielbiam na dyskotece
dlatego nie chodzę i o to chodzi a ty nie musisz chodzic sa mlode pierozki :)

Gość daro29
to prawda że najszybciej i najtaniej wyrywa się małolatki na dyskotekach , ja akurat bardzo często krąże po takich miejscach i zabieram małolatki na laseczke , takie po 16-17 lat

Gość asta la vista bebe
ja to jedna taka znalazlem w trojmiescie, ze po 5 czerwomych wisienkach, chciala zebym jej sie spuscil na twarz, pozniej wylizala mi row, a na koniec jeszcze chciala spac miedzy moimi posladkami hahahhaa takie sa panny, i wiecie co wam 'kobiet' , podludki, powiem, ze wspolczuej waszym dzieciol, kurwy jebane obszczane, hahaha, wy to tylko do laski

Gość nie to co widziszP
niestety to wszystko prawda:P idzie sie czasami naogladac rożnych "ludzkich"zachowan na imprezach :Pale racja z tym jak suka nie da pies nie wezmie:PP

Gość alrofs
zdecydowanie seks na baletach jest za free ;|

jesli laski puszczaja sie swiadomie to jest OK. same dokonuja wyboru. ale jesli faceci ruchaja je nieprzytomne to jest to obrzydliwe - rownie dobrze moglby ruchac kawal miecha ze sklepu.

Gość tak jest..
popieram wypowiedz

Gość Ja chodze na disco
Ja chodze na disco i gustuje tylko w pietnastkach. Są takie pachnące :-)

Gość nie wyobrażam sobie
jak można uprawaić seks z kimś dopiero poznanym, obcym... W dodatku nie do przyjęcia jest wg mnie by robić to z pijanym chłopakiem, a już pijana dziewczyna to masakra :-((

Gość a ja wyobrażam sobie
Najlepsze są najebane małolatki jak podaję im loda. Czasem ciągną po dwie naraz. Kupa śmiechu jak trysnę im po buzi i się wycierają :-) Takie 15-16 są najlepsze do robienia lodzików za sponsoring drinków.

Gość nie wyobrażam sobie
To wyobraź sobie,że potem żenisz sie z taką dziewczyną co tak robiła... albo czy chciałbyś by tak zachowywała sie Twoja córka????

Gość magdalena dupodawka
Co ma do rzeczy jakieś ruchanie czy nie ruchanie? To jest czynność jak każda inna, podawanie reki, drapanie sie po dupie czy masturbacja. Co to ma do rzeczy wszystko? Ktoś komus wkłada coś w jakąś jamę ciała, potelepie ich orgazm i co z tego ma wynikać? Co w tym paskudnego czy odrażającego? Co za różnica czy sobie pchasz gromnicę, walisz konia czy myjesz dupę bo śmierdzi po sraniu? Ludzie sie ruchają i już.

Gość Magda1996
Ja idę na impre już wstawiona bo drinki drogie i o to chodzi żeby złapać faziora i się przelizać z kimś czy coś więcej. Mie właśnie o to chodzi i po to tam chodze bo mie to podnieca. Onanizuje sie od 10 roku zycia.