Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze tak jest

NAJTANSZY SEKS JEST NA DYSKOTECE

Polecane posty

. . chłopcy, powinno WAM być wstyd! czy naprawdę fajnie jest ruchać jakąś przeciętną wieśniarę? ubraną w szmaty z targu, sztuczna biżuterię, i wymalowaną kosmetykami z kiosku? o tych dziewczynach się nie wypowiadam- bo musiałabym się powtarzać... ale wiem jedno- ŻADEN fajny, bogaty facet nie zruchałby takiej dziwy, bo poprostu by mu nie stanął:) ----> chce poruchać, fajny burdelik, laska jak modelka, testy na HIV, wszystko:)

Gość żaden burdelik
W burdelu laski nie robią sie mokre, nie podniecają się. Taka laska z dyskoteki zachowuje sie normalnie bo rucha się dla przyjemności i drinka a nie dla szmalu sutenera.

Gość ja82krakinteria.pl
sa miejsca dla kazdego jak ktos chce modelke idzie do burdelu a jak chce tanio to na dyske.... moze tez sie trafi ladna....

Gość ja82krakinteria.pl
hmmm.... a jest jakas zainteresowana na numerek w dyskotece?? piszcie bo mam wolne popoludnie....:P

Gość zelem w pipke
bylem w burdelu kilka razy zwykle po imprezie z kumplami. mielismy zwykle nieco wziete ale pamietam dokladnie. laseczki czasem smaruja sobie pizde zelem poslizgowym. nic w sumie fajnego. one widac sa znudzone tym sexem. co innego swierza malolatka z dyskoteki :-)

Gość te z dyskotek ruchają się dla
przyjemności. Pieniądze są na drugim planie. One się chca zabawić na czyjś koszt i się odwdzięczyć za to.

Gość martynka77a
A tym co naciągają i nie chcą się odwdzięczyć pigułę do drina :-)

Gość bzyk bzyk
juz dzis na baletach.

Gość Frank Jensen
"mówi Robert. - Dziewczyny są łatwe i lubią tabletki zmieszane z alkoholem. Można robić z nimi, co się podoba. " no tak to każdy by potrafił.niech spróbuja normalnie bez chemii...

Gość no co Ty1
gadasz....

Cudownie, super (ironia) Kolesie dymaja wszystko co ma dziure i na drzewo nie ucieka, a kobietom wyzywaja od dziwek .... Chyżby patrzyli przez pryzmat siebie. Ja uwazam ze ci kolesie co bzykaja wszystko to zwyłke szmaty :D Taki to idealnie pasuje do tych dziwczyn z dyskoteki. Swój ciągnie do swego. P.S w artykule jest wypowiedz kolesia ktory ma 21 lat i za jedno piwo zalicza Panny. WOOOwww szał :D ... ma sie czym pochawlic wiesniak. Kozy pewnie tez w szopie dziadka posuwa :D :D :D

---- > zelem w pipke "bylem w burdelu kilka razy zwykle po imprezie z kumplami. mielismy zwykle nieco wziete ale pamietam dokladnie. laseczki czasem smaruja sobie pi**e zelem poslizgowym. nic w sumie fajnego. one widac sa znudzone tym sexem. co innego swierza malolatka z dyskoteki " ojej biedny robaczek, Pani w burdelu nie czerpie przyjemnosci z sexu z nim wiec musi sie zelem sparowac ... jakie to smutne....łączymy sie w bólu ochhhh jaki to nieludzkie ze ten beidny robaczek z desperacji musi pijane i naćpane małolaty na przeleciec .... Podejrzewam ze jestes brzydki :D Chca cie ( a razcej nie za bardzo chca) tylko prostytutki (bo płacisz) lub nieprzytomne małolaty (którym i tak juz wszystko jedno) :D Biedactwo....

Gość kluyiojhkuy
lol fajnie sie to czyta, zwłaszcza o tej godz. powiem wam ze mam 17 lat i przyczepiła sie raz do mnie dziewczyna na dyskotece, brzydka blee, ale naszczescie nie byla sama i poznała mnie ze swoja kolezanka nie super modelka ale fajniutka, i ta brzydka chciała cos wiecej no ale mi sie nie chciało zreszta by nie stanąl zatem wkroczyła jej kolezaneczka i wyciagneła mnie do swojego domu, no i zaczeła mnie całowac jezdzic gdzie POWINNA:D tylko ze mnie to w ogole nie rajcowało i nie powiedziałęm jej ze nie szukam na jeden raz,, hehe :D poszła ze spuszczoną głową do pokoju i tyle:)

no ja mialam okazje byc na dyskotece tydzien temu w klubie studenckim-na wieczorze panienskim mojej siostry ciotecznej,bylo nas 6,kazda bez faceta,bo to w koncu wieczor panienski:) I to co tam zobaczylam,przyprawilo mnie o mdlosci,po prostu kurestwo jak sie patrzy,co te dziewuchy wyrabialy,to glowa mala,jedna w ciagu trwania imprezy lizala sie z 6 kolesiami (tylu widzialam),tanczyla z nimi tak jakby conajmniej seks z nimi uprawiala,podnosila bluzke do gory,cyce na wierzchu,kosmos,duzo takich dziewczyn bylo. My bawilysmy sie same,i jedyne co nam psulo zabawe,to kolesie ktorzy podchodzili do nas w celach podrywowych,ale odganialysmy sie skutecznie od takich typow. Wnioski mam takie-50 % osob na dyskotece to wlasnie typowe blachary i goscie ktorzy szukaja dupy na raz. Wiecej nie pojde na taka impreze,bo to zadna przyjemnosc bawic sie w takim towarzystwie.

Gość Faceci to darmowe dzi.wki
Przeciez kobiety chca tak samo seksu jak faceci,to my mozemy o was powiedziec ,ze wy jestescie kurwiszony meskie ,bo mamy was za darmo :-D

Gość krzych
Jakby nie było masz racje, nie dość, że z takiego kolesia można kasę ściągnąć na kilka drinów to jeszcze go przelecieć :P Na szczęście nie wszyscy faceci są tacy i na całe szczęście można jeszcze znaleźć bardzo miłą i ładną dziewczynę, która za nic w świecie nie oddałaby się jakiemuś lamusowi!

Gość zoska z dywanem
cale szfczescie ze na takich disko bywalam sporadycznie i to z moim super mezuniem juz jako nieco starsi (23 i 25). Ale co sie osluchalam, to faktycznie wlos sie jezy co sie tam wyrabia. Jedna laska byla tak upojona alkiem, ze gosc ja posuwal na glownej sali, zaraz obok tanczacych par, a ta laska na drugi dzien do kosciola szla i nic z tego nie pamietala. Dodam, ze to wioska typowa i wszyscy juz wiedzieli co zaszlo. Dziewczyny zal mi niemilosiernie bo standartowo wyszlo ze kurwa a gosc maczo. Boli mnie to jako kobiete.

Gość zoska z dywanem
Badzz czlowiekiem, mi sie nie raz zdazylo upic w trabe i wcale sie nie uwazam za szmate, choc tez nie jestem z tego dumna . Laska ok nie byla, ale gosc zachowal sie jak szmaciarz i tyle

Gość Erni
ostro haha jak chce to da jak nie chce to nie ale tak jest wszędzie kurestwo i brak zasad nie ma sie co dziwić jak małolata wyjdzie z domu po 14 latach i chce sie zabawić ale my jako męsczyźnie sie oddajemy nie bądzmy tani !!!! najlepiej bezcenni uwaga na KUrwy

Gość sprawdzone und potwierdzone.
Ale to że wiejskie laski chętnie popuszczają szpar to cała prawda :) Poza tym generalnie chłopak z Polski A (bogatsza część) jak uda się na dyskotekę w Polsce B (to ta część zamieszkana przez "polaczków - biedaczków" np. Białystok) to panny same mu wskoczą na drąga, bo będą widziały że kasa + klasa, a nie bida i fiat 125p jak u kolegów z okolicy :classic_cool:

Gość sprawdzone oraz potwierdzone.
Ale to że wiejskie laski chętnie popuszczają szpar to cała prawda :) Poza tym generalnie chłopak z Polski A (bogatsza część) jak uda się na dyskotekę w Polsce B (to ta część zamieszkana przez "polaczków - biedaczków" np. Białystok) to panny same mu wskoczą na drąga, bo będą widziały że kasa + klasa, a nie bida i fiat 125p jak u kolegów z okolicy :classic_cool:

Gość dddddddddddddddddddd
Sex jest zajebisty

no brak mi slow polska aA nazywasz te chopaki co jezdza furami ojca i szpanuja na dyskkotekach tym ze rodzice ich sponsoruja w wieku 30 lat, a ze niegdzie inndziej nie maja szansy na seks to wyrywaja dupy na dyskotece zal

Gość ja mam 30 lat i nigdy nie
bylem na dyskotece

Gość to TA TeMaTyKa
Coz widzę< że zdania sa niesamowicie podzielone, roznice jakie sa widoczne w pogladach pomiedzy uczestnikami forum sprowadzaja temat na pole bitwy:), ja zas ze swej strony powiem tylko tyle , ze dziewczyny ktore idac na dyskoteke tylko po to by sie za zabawic za kase jakiegos nadzianego palanta, ktory dana laske upije obieca zlote gory ona wskoczy mu do lozka a nazajutrz z wielkim kacem bajeczka sie konczy:-D,co do takiego kolesia to zal mi go naprawde wstyd i zenada, podobnie jak kolesi ktorzy wykorzystuja chwilowa slabosc zamroczonej alkoholem dziewczyny i wykorzystuja ja bez znaczenia czy ma czy nie ma na TO ochoty.....jest XXI wiek a co niektorzy zyja jescze w epoce kamienia lupanego chyba...zero szacunku ludzie myslcie glowa ale ta na karku...

Bialystok to dziura zabita dechami, same tepe chuje i dziwki tam urzeduja. Powinno sie tam napalm zrzucic to i spokoj by nastal i kurwy by wyginely jak dinozaury.

Gość YYgoor
Coś w tym jest i to mocno prawdziwe. Znaleźć dziewczynę, która ściągnie loda jest naprawdę łatwo. Tylko zagadać, a ona już jest chętna. Ciekawe mam doświadczenia dotyczące macania. Kiedy tańczę z dziewczynami na imprezkach i dyskotekach w pewnym momencie zaczynam je macać od tyłu. Najczęstrzy efekt jest taki, że laska jeszcze bardziej zaczyna się kleić i pozwala sobie wsunąć rękę pod spodnie, tak abym palcami mógł dosięgnąć cipki. Potem kończy się czymś szybkim