Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa

kto mi oprawi humor??

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
taa wiem wiem Eugeniu,ale chciałamją ładnie przywitac...

.. but I can\'t help falling in love with you... auuuuu!... tak sobie do rolek śpiewam....

a na łyżwach jeździsz? bo to nie jest bardzo trudne, załóż i śmigaj :)

to trza sie nauczyć, wskoczyć na nie i jezdzić :) la la la la jaka jestem szczęśliwa to jest aż przesada właśnie to sobie uświadomiłam mimo nadwagi, nie obronionej pracy, kłopotów z kasą cudownie jest :D :D :D

na lyzwach to mnie ciągle jakis facet podnosil, ajk rąbnęłam na tylek, a na rolkach jak pojadę po ziemi, to podrę spodnie:(....boję się ruszyć... moze takie rolki mają jakies zasotoswanie praktyczne jako np.środek komunikacji, to się przekonam i latwiej mi będzie ruszć?

ja niestety na rolkach nie miałam przyjemności jeździć, ale na łyżwach owszem :). bardzo fajna sprawa

tak, w geancie widziałm panienki \"w czym mogę pomóc\" śmigające na rolkach oraz mamusie z wózkami uprawiające jogging w celu zrzucenia kilogramów, też na rolkach. Mozesz na nich jeździć do pracy/szkoły, tylko poćwicz wcześniej :)

ok:) chociaz co prawda czy kto widzial kiedy fokę na rolkach? :) zalożę rolki, stanę i pomyślę\"patrzcie teraz ja jadę\"...i... no....i zobaczymy czy pojadę :D

moja droga, nie możesz tak żyć, dołować się całe 5 dni, bo tydzień ma tylko 7. może wymyśl sobie jakieś zajęcie, które Cię będzie cieszyło?? oczywiście nie przestaniesz tęsknić ale nie będziesz się chociaż dołowała

ja też spadam bo będę wyglądała jak zombie i luby się wystraszy i ucieknie hehe fajnie się z Wami pisało nie bądzcie smutne dziewczynki miłych snów Wam życze dobranoc