Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa

kto mi oprawi humor??

Polecane posty

Gość też mi smutno
a mi smutno bo mój mąz mnie olewa 😭

ale w końcu wróci? z jednej strony tysiąc wątków pt. każdy facet to świnia, ale tak naprawdę to wszystki tęsknią....

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
tez mi smutno,a co jest tego powodem???

mi właśnie WTEDY nie pasuje. też mi -- nie becz!! zrob tak, zeby cię przestał olewać!

ja nie tęsknię bo jutro go będę widziała ale myślę co on tam na tej imprezie robi brrrrrrr, powiedzcie że nic nie robi tylko ciągle myśli o mnie i tak na prawdę to się w ogóle dobrze nie bawi hihihi

Gość też mi smutno
a bawi się sie gdzies w Polsce beze mnie :(

dziewczyny, czy nie macie czasem wrazenie, ze ...a moze lepiej nie moiwć...dobra powiem: ja mam totalnie zrytą psyche od tego forum... powinnam mnie j tu przesiadywać:(

ale są piosenki polskie, które brzmią ładnie, Foko. Tylko poety do tego potrzeba, a nie byle kogo.

Gość też mi smutno
eugenia jak to zrobić??????? juz wypróbowałam wszystkie możliwosci :(

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Podoba mi sie tez taka pisoenka Verby-Słuchaj Skarbie.... Słuchaj skarbie jesteś dla mnie wszystkim,nie pamiętam juz,że był ktoś inny.W nocy nie pozwalasz zasnąc mi,kradniesz moje sny,wiem bez ciebie nie zasne :(((((((((((((( tez mi smutno,oj niedobry mąz,nie dba zone,trzeba mu nakopac po tyłku i patrzec czy równo puchnie... ;)

Oczywiście, każdy facet jak sie już porządnie ulula to wraca myślami do swojej kobiety!!! .. i tego będziemy się trzymać.. :P

jak to \"gdzieś w Polsce\"??, foka nie masz zrytej psychy :D chyba trza iść spać powoli albo nie, jeszcze zapalę o i to jest plus że jestem sama w domu- moge palić sobie papierosy i mój luby nie marudzi że sie truję, ze śmierdzi pla pla pla o szukamy plusy naszej sytuacji aktualnej :)

Gość też mi smutno
kurna z chęcia bym mu nakopała

też mi smutno -- długo by pisać... główna zasada - nie spoczywać na laurach i trzymać rękę na pulsie

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Eh te chłopy,z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej :( Dlaczego my kobiety jesteśmy takie zbyt uczuciowe :( Ide po herbatke.....chce ktoś...???

Gość też mi smutno
Gosia , no gdzieś w Polsce, na imprezce

psycha siadła, ale nie do końca - oto mój plus aha - jestem super laską, tak sobie myślę idąc ulicą chociaż nikt mnie jeszcze w tym roku nie podrywał na ulicy:( teraz Wy:)

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
gosiu,no to zapal sobie papieroska i nie mysl o tym co robi...Gdybym tak jak miała jak ty dzisiaj,to chyba bym się zabiła swoimi myslami... hehe

plusy: - nikt nie kuka przez ramiei nie patrzy potępieńczo, jak mozna rozmawiać z nieznajomymi - czas szybko mija przy kompie i zaraz będzie następny dzień więcej plusów nie pamiętam

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Więcej plusów nie pamiętam,za wszyystkie plusy nie załuje i nie chce się poprawić hehe

Gość też mi smutno
a ja sie zaraz upiję :D

ja poproszę tego gina z tonikiem spać juz muszę iść psiakrew, bo rano będzie kicha

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa
Zaraz wracam,ide do kuchni po picie....

Gość też mi smutno
a noi fakt pije czwatre piwko i mi nie zrzędzi że będę gruba :)

właśnie właśnie, siedzę przy kompie odkąd otworzyłam oczy chyba hahaha, ale fajnie :) kolejna fajna rzecz: w poniedziałek rano idę na basen z moim lubym i może będzie mało ludzi i da radę uprawiać seks w jaccuzi (polecam :D)

Gość też mi smutno
Gosia powodzenia

właśnie stwierdzam że cudnie jest być samą w domu !!!!!!! :D siedzę z kompem na kolanach, w pościeli non stop ( nie pościeliłam bo po co), palę przy komputerze i popiół wszędzie leci, mam jedzenie na prześcieradle, wyglądam jak zmora, jest 24 a ja dalej przed kompem i NIKT MI NIE MARUDZI że to wszystko robię cudownie