Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaa

kto mi oprawi humor??

Polecane posty

Hejka......Nikogo tu dzisiaj nie ma,no tak błoga,leniwa niedziela.Miałam dzisiaj koszmarną noc,nie mogłam,spac troche sobie poryczałam w poduszke......Dzisiaj mam opuchnięte oczy :/

smutna, nie zaczynaj znowu ! mój miły sobie wakacje przedlużył, więc kolejny wieczór w kafe mnie czeka :P a co na obiadek?

smaczna była - da grasso - polecam :) teraz idę sobie na spacerek, ale I\'ll be back! :classic_cool:

Nie pomogło mi to ryczenie ;/ jestem na dodatek wkurzona,no baaaaa co tam trzeba bylo koledze zrobic przysluge,huj ze nie ejst chrzestnym,ale chrzciny to nie byle,co no tak ale narzeczona to byle gówno.........niech sobie poczeka do nastepnej sobty,bo po co.......nie no kurwa zajebiscie...........

yyy, czasem zazdroszczę facetom tych ich przyjaźni.. kobiety tak nie potrafią.

o rrany, ale masz wyjącą stopkę.... naprawdę powinnaś siędo niego przeprowadzić! natychmiast.

Mam focha na mojego lubego.Wczoraj się posprzeczliśmy,a ja dzisiaj cały dzien się do niego nie odzywałam.Poczym wieczorem napisał,żebym milczała tak dalej,że tojemu nie przeszkadz.Lecz jak tak dalej bedzie to nie przyjedzie w nasepny week.Ehh szantazysta,który sie miota z tym co pisze hehe

Mam focha na mojego lubego.Wczoraj się posprzeczaliśmy,a ja dzisiaj cały dzien się do niego nie odzywałam.Poczym wieczorem napisał,żebym milczała tak dalej,że to jemu nie przeszkadza.Lecz jak tak dalej będzie to nie przyjedzie w następny week.Ehh szantazysta,który sie miota z tym co pisze hehe

Gość o rany julek
up up up up