Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśne mruczenie

No dobra, wyglada to tak

Polecane posty

Gość ja tez nie
idiota jeden i w dodatku trafil swoj na swego - ona mężata wali po rogach chlopa a ten idiota, co się przystawia do dzieciatej baby...:o

calamity - jak zniknie, to wszystko, Ty juz nie boj nic. gwarantuje Ci, ze z arava bedziesz szczesliwsza. ja tez nie - widac, ze nie czytales/as topiku, lub masz problemy ze zrozumieniem tekstu, ale dzieki za wypowiedz.

Nie bede obiektywna i napisze, ze kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien... Poza tym przystawianie sie do kobiety z dzieckiem jak widac moze miec swoje zalety :P

Gość ja tez nie
no, ale z pierwszego wpisu zrozumialam wlasnie to...

calamity - ...w Ciebie? ja tez nie - to ciekawe, gdzie tam jest napisane ze ona wali meza po rogach i ze ja sie przystawiam do dzieciatej baby? co do idioty - tutaj nie moge polemizowac, rozumiem ze oceniasz mnie za caloksztalt.

Gość ja tez nie
no, ale czyz nie zmierza ta sytuacja do walenia;)?

lesne---> Teraz to juz mnie zabiles tym lakonizmem... Az tak blyskotliwa nie jestem :D A ja nic o zadnym waleniu nie wiem! I tej wersji sie bede trzymac :P

Gość ja tez nie
dobrze, ze jeszzce moze stać...gorzej, jak juz nie będzie w stanie... ;)

Ale trzeba w tym widziec tez pozytywne strony... Lepiej ze stoi, niz ze sie cofa, nie...? ;) (choc mowia, ze stanie to prawie jak cofanie :O ) Arava---> Ty sciemniaro! JA myslalam, ze juz wrocilas :D

Gość ja tez nie
jeśli jest w stanie wstać i stać co może nie utonie...choć kto wie :o

No wiesz!!! W kobiete to tylko kwiatkiem mozna 😡 O! Wlasnie apropo skeczy! Bo jak ja sie im przyjrzalam to tam jest 5 roznych z tymi lachonami. I nie wiedzialam ktory wybrac 😭

To jest jedna rzecz, ktorej razem nienawidzimy :D JAk ja mam Ci cisnienie podniesc, jak ja jestem chodzaca kraina lagodnosci, ktora nikomu krzywdy nie robi?

Gość ja tez nie
leśne.m., czy mogę o coś spytać? :)

calamity - dalem Ci direct linka do lachonow, cos sciemniasz. jak Ty jestes taka lagodna, to ja jestem jezozwierz. ja tez nie - wal. najwyzej nie odpowiem

Dales mi linka, a ja Ci wyjasnilam dlaczego nie moge go wykorzystac :P A co? Nie jestem lagodna??!! :D Czego to ja sie dowiaduje... NO ale w sumie w lesie duzo jezy chyba jest :P

Gość ja tez nie
kurcze no...zapomniałam teraz....:( zaraz sobie przyponę to spytam...

Widze, ze nie tylko ja tu jestem sklerotyczka ;) Jak mozna polowac na jeze... Przeciez to kluje! No chyba, ze te jeze ze strachu po prostu pouciekaly :D

jak widzisz mozna i to od dupy strony - doslownie. nawet ja nie jestem w stanie patrolowac ogrodzenia 24h i patrzec, czy jakis jez sie przekopal czy nie...

Jak sie jez zwinie to nie da rady!! Trzeba byc szybkim jak blyskawica! Ale jeze to pozyteczne zwierzatka sa 😭 Slimaki paskudne zzeraja.

Gość ja tez nie
no i nie mogę...:(