Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milunia mała

Czym zabezpieczyć się na 1 raZ?

Polecane posty

Gość milunia mała

Czy prezerwatywa i globulki ewentualnie pianka wystarczą, czy lepiej nie ryzykować. Co o tym sądzicie, ktoś to stosuje? jakie macie doświadczenia i wrażenia ?

Gość a ja lubię =
Zdecydowanie to wystarczy, ja za pierwszym razem ( i kilka razy potem) stosowałam gumkę+ globulki , doskonały wybór.

Gość milunia mała
jednak ryzyko jest.... wiem, że pigułki byłyby lepsze, jeszcze jakieś opinie? Na co mam uważac, coś polecacie?

Gość milunia mała
A jak czytam, że po tabletkach branych regularnie, kobiety zachodzą w ciążę, to mi się słabo robi.... Chyba się jednak wstrzymam z tą decyzją, bo nawet nie jesteśmy razem, ot tak się spotykamy na luzie, a konsekwencje będą poważne i poniosę je oczywiście JA!:(

Gość milunia mała
up, up - proszę, bardzo mi zależy na wpisach

Gość jolka22
hej ja zaczelam wspolzycie i z tabletkami i prezeratywa, poniewaz zaczelam brac dopiero tab i nie mialam pelnego zaufania do nich dlatego dodatkowo zabezpieczalismy sie gumka, bo gdyby pekla czy cos to wiedzialam ze tab jeszcze mam.wiem jakie masz schizy , tez tak mialam .kochalam sie tydzien przed okresem a potem czekalam czy go dostane....pozdrawiam

Gość AsiKKKKKK
ja miałam za 1 razem gumke potem gumke i globulki ale globulki za bardzo sie pienia i szczypia w sumie... po co wydawac gumki i tabletki?? ja juz tak rok biore tabletki i zawsze konczy we mnie i w ciazy nie jestem.. nie raz mi sie zapomniało tabletki.. Pamietaj ze najwieksze niebezpieczenstwo zajscia jest przy 1 opakowaniach i jak sie bierze nieregularnie