Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu kasia

Yasmin - opakowanie jedno po drugim bez przerwy

Polecane posty

Gość po prostu kasia

Dziewczyny, czy któraś z was miała jakieś problemy po zastosowaniu dwóch opakowań jedno po drugim bez 7 dniowej przerwy? Słyszałam że później mogą wystąpić bóle i opóźnienia/brak okresu w przerwie po drugim opakowaniu. Jak to jest z Yasmin? Wybieram się na dwutygodniowe wakcje i przerwa wypada mi równo w połowie :-( . Z drugiej strony nie chciałabym miec komplikacji po poworcie.

Gość emi617
Kasiu ja wzięłam jedno po drugim opakowanie w lipcu, bo też jechała na wakacje i powiem ci, że nie byłam zadowolona, bo przez cały ten czas miałam lekkie krwawieni ( a w ulotce jest napisane, że nie powinno wystąpic) i na dodatek trwało ono dłużej niz krwawienie z odstawienia. Byłam wściekła! Także nie wiem, czy jest to dobry pomysł, bo u mnie się nie sprawdziło. Ale potem nie było żadnych komplikacji. Może twój organizm zareaguje inaczej. Pozdrawiam.

Gość po prosu kasia
Dzięki za odpowiedz :-) czy moze jeszcze któraś z Was miała podobne doświadczenia?

Gość 19tkaaa
ja miałam ale z innymi tabletkami.. za 1 przesunieciem bylo oki ale w ciagu 2 miesiecy niestety bylam zmuszona znowu nie przerywac i w przerwie mi okres nie wystapił.. teraz jest nastepna przerwa i sie spoznił ale jest na szczescie i nigdy brzuch mnie nie bolał przy tabletkach a teraz strasznie

Gość kaczka03
dziewczyny pamiętajcie że przesunąć okres można góra 3 razy w roku. I najlepiej jak przesuwacie tylko o tydzień, bo później są głupie akcje