Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitka24

Dlaczego on zdradza

Polecane posty

Jestem ciekawa Waszych opinii na temat DLACZEGO FACECI ZDRADZAJĄ swoje żony, dziewczyny... Moja koleżanka od jakiegoś czasu spotyka się z żonatym facetem, robili to przed jego ślubem i teraz, po ślubie również. On zaprasza ją do siebie do domu, jak jego żony nie ma np. na weekend w domu... Dlaczego tak się dzieje? Czy on nie kocha żony? A może żałuje że się hajtnął? Może zrobił to żeby nie zostać starym kawalerem? Z tego co wiem, to zależy mu na tym, żeby żona się nie dowiedziała, ale mimo to, najwidoczniej strasznie go ciągnie do tej mojej kumpeli. Hm... Czemuż, ach czemuż??

Powszechnie wiadomo, że faceci to kretyni. Z drugiej strony, może żonka nie zaspokaja go w pełni? Wtedy faceci szukają tej drugiej, namiętniejszej i lepszej.

niektórzy zdradzają bo maja za duży temperament i jego kobita nie potrafi go zaspokoić ....za mną jest tak samo ............................tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D

Gość słoneczniki
zdradzaja bo niestety jest wiele pustych dziewczyn które same im włażą do łóżka choć wiedzą że on jest zajęty! Jak kobieta nie da facet nie weźmie!!! i zamiast narzekać na głupich facetów może warto sprawdzić swoje zachowanie..czy nigdy nie kusiłam żonatego, zajętego???... nikogo nie atakuję ale niech każdy sam sobie to przemyśli...ja mam czyste sumienie dla mnie zajęty facet nie istnieje..bo ja sama nie chciałabym żeby jakas mi odbiła mojego...

a może stałaś się poprostu już dla niego nieatrakcyjna:)

Gość jaca a ty to pewnie mister
ale mnie wq..ają faceci tacy jak jaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! luudzie aż mi się ciśnienie podniosło

Gość Fafoł
To normalne , że facetowi się podoba pięć innych lasek. Sam napisałem kiedyś do jednej list miłosny , a ożenię się z inną.

Facet zdradza też dlatego, że uwielbia jak jakaś Panna-Ktokolwiek wpatruje mu się w oczy i powtarza mu w kółko, jaki jest wspaniały. Żona - często musi nie tylko adorować męża, ale czasem zmyć mu głowę, czasem być prawdziwym przyjacielem, który nie tylko będzie przytakiwał, ale też pokaże mu jego błędy. Kochanka tego nie robi. Ona jest zwsze zadowolona, wdzięczna za każdą chwilę, którą on ją obdarza. A facet - czuje się wtedy jak Król Życia.

Gość kkurna
i dlatego faceci zawsze pozostaną debilami i kretynami, którym się TYLKO WYDAJE że dużo mogą!!!! mnie też wq...ją tacy, co to sami sa totalną beznadzieją, a oczekują od kobiet, żony że mają być idealne... kurna co za idioci

Gość foxterierka
kobieta nie da, a facet nie wezmie. MNie osobiscie nie zadowoli to, ze moj facet bedzie mi wierny tylko fizycznie, a faktycznie bedzie chcial pieprzyc co piatą spotkana na ulicy!! Jak facet nie chce, to nie wezmie. Jak chce, to jest... Typowym gnojkiem. Krzyzówka gnojka, idioty, egoisty i wielkiego pana i wladcy absolutnego...

Niedawno doszłam do wniosku, który wydaje mi się nie być pozbawiony słuszności. Faceci bywają durni. A kobiety niektóre, nie dość, że są durne, to jeszcze złe. I dlatego patrząc na niektóre przedstawicielki tego rodzaju, odczuwam niejakie zakłopotanie z powodu przynależności do tej grupy.

czy mi się zdaje, czy równie dobrze można dyskutowac, co było na początku: jajko czy kura?