Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki7899999

Pomóżcie

Polecane posty

Gość kiki7899999

Jak zmienic nazwe zdjecia na plycie jesli jest zaznaczona opcja tylko do odczytu! Prosze o pomoc bardzo wazna sprawa

Gość anonimowy alkohlik
musisz nagrac na inna pllyte

Gość a jak mozesz zmienic
nazwe pliku na plycie ? da sie w ogle tak ??

Gość do Ewa 33
Widzę, że masz się za bardzo fajną i lubisz wyśmiewać ludzi. Szkoda tylko kretynko, że nie wiesz że wyrażenie "tylko do odczytu" nie jeste zdaniem, gdyż brakuje w nim orzeczenia.

to jest rownowaznik zdania, nie? :) W skrocie myslowym kafeteryjnym \"zdanie\" :P Poza tym Ewa nikogo nie wysmiala. Zeby pomoc trzeba zrozumiec problem.... ;)

Gość do Ewa 33
Orlica co ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Zdanie i równoważnik zdania to dwie różne rzeczy. Nie można głupoty i niedouczenia tłumaczyć "skrótami myślowymi".

Gość zaraz sie zalamie
nasi rzadacy moga tlumaczyc tak wiec skoro ONI ludzie takiej moralnosci moga to i my szare myszki

czy ja mowie, ze to to samo?! Gdzie napisalam, co? :P Ale w skrocie kafeteryjnym to mozna nazwac rownowaznik zdania zdaniem :D Az taka zbrodnia to nie jest... Lepsze to niz rzucac miesem na prawo i lewo 🖐️

Potocznie można rownoważnik nazwać zdaniem. A pytanie było mało mądre i tyle.

no no.... to się ludzie unoszą... nie wiedziałam, że wpis na kafeterii może wywołać takie emocje spokojnie, do Ewa33, złość urodzie szkodzi inwektyw nie skomentuję ---> Krwawa Orlica, pozdrawiam a mi ta sentencja pozwoliła przejść nad wieloma sprawami do porządku dziennego i przekonałam się, że to szczera prawda czego nikomu nie życzę, oczywiście

Gość tylko anal cie uratuje
wcale nie taki glupie, jesli plyta jest niezaknieta to nagrywamy zdjecie na dysk, kasujemy z plyty, zmieniamy nazwe na dysku i wgrywamy na plyte

no ale to juz czepianie sie w stylu tych rownowznikow wazne ze dziewczyna osiagnie to co chciala

Gość kiki7899999
Pytam sie o głupia rzecz a tu jakies scesje wychodza, ludzie opamietajcie szczegolnie ty Ewa nie musisz sie udzielac jesli masz zamiar wszystkich oczerniac...Wredna osoba z ciebie Dzieki za odpowiedz wiedzialam ze nie mozna ale chcialam sie upenic moze jakis jest trik... Ok niewazne Dzikie Pozdrawiam

Gość kiki7899999
AA i pytałam sie zupełnie czegos innego...nie chodziło mi o orzezcenia czy cos tam.... Na prawde nie macie problemów z zyciu albo co niektore z was sa tak zepsute....Oh zal mi was Narka

Gość zdanie to
wypowiedź, wyrażenie sensowne oznajmiające (orzekające coś o czymś), które może być tylko albo prawdziwe, albo fałszywe. zdania nie należy rozumieć tylko w sensie gramatycznym.

ta wypowiedz ewy nie byla zbyt sympatyczna, to fakt tym bardziej ze nie kazdy moze sie znac na komputerach, poza tym jak plik jest tylko do odczytu to i tak mozna to zmienic np na dysku twardym

Gość do Ewa 33
Orlica, odwracasz kota ogonem. Nie udawaj, że nie dostrzegłaś złośliwego tonu pierwszej wypowiedzi Ewy. Dziewczyna zakładając topik miała nadzieje, że ktoś jej pomoże, a nie wyśmieje. Ja stanąłem tylko w jej obronie.

no wiec ktorego slowa nie rozumiemy "TYLKO DO ODCZYTU" jesli plik jest na dysku twardym :D

do Ewa---> To jest kafeteria. Tutaj wiekszosc postow jest zartobliwo zlosliwa. Co nie znaczy, ze bluzgi sa na miejscu ;) Dlatego wystapilam w obronie Ewy :)

Gość do Ewa 33
Ja w stosunku do Ewy nie użyłem bluzgów. Nazwałem ją tylko kretynką.

niech już będzie, że jestem wredna wszyscy zadowoleni? no, to fajnie i nie stresujcie się tak byle czym, bo Was nerwy zjedzą miłego dzionka

ze wypowiedz ewy byla zlosliwa i bez sensu :D