Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martaanna

Świeżo Upieczone Mężatki

Polecane posty

Alu, ślicznie - wysublimowany gust, dużo drewna i przestrzeni....bardzo mi się podoba ! :):):) no i Ty śliczna !!!

Mikimaus - rzadko bywa, żeby wszyscy ludzie postępowali tak, jak należy. Czasami ludzie naprawdę są bardzo.. mali, i nie zdają sobie nawet z tego sprawy. Dlatego najlepiej jest nie oczekiwać od niektórych zbyt wiele, a całą swoją radość z danej sytuacji zasadzać wyłącznie na własnym jej przeżywaniu, no i na swoim Mężu... to On i tylko On zdeklarował się przy ślubie jako Twój Przyjaciel na dobre i na złe. Rodzina dalsza jest.. dalsza. Nie masz na nią wpływu, więc szkoda łez. Na pewno wymarzyłaś sobie jakoś ten dzień i to bardzo przykre, że tak się to skończyło... ale dziób do góry, ucz się na tych sytuacjach, wyciągaj wnioski i obieraj odpowiednią linię postepowania, póki Maleńka jest jeszcze nieświadoma - zaoszczędzisz Jej obserwacji podobnych scen w przyszłości! Jeżeli mogę, bardzo proszę o zdjęcia - mail pod nickiem :) Validos - biedna Ty! Podziwiam, że zachowujesz tyle werwy, ostatnio Los co i rusz Cię smaga! 🌼 Martaanna - mea culpa, zapomniałam uprzedzić - wczoraj od nocy począwszy przez cały dzień łeb bolał mnie tak potwornie, ze żaden Apap nie pomógł, ani, co gorsza, nawet Ketonal!! Już zaczęłam się zastanawiac, czy nie podzielę historii tej dziewczyny, o której kiedyś pisała A_guu, z tym wylewem - wiem, głupie, ale normalnie nie pamiętałam, kiedy tak mnie bolało. Mogłam uprzedzić, byś - się nastawiła psychicznie 🌼 A_guu, Zaręczona, Agital, Kiedyś & cała reszta - 👄

Zabu, nie wiem co to jest właśnie, bo mnie nader rzadko głowa boli...dwa apapy na dzień bez wyraźnego efektu to jakiś rekord:O miałam zaglądać na pocztę ale mnie Lesinek zbajerował ;)i dopiero teraz, gdy śpi, zobaczę. Miki, Zabu to wszystko mądrze ujęła, ja się podpisuję tylko:) teraz 6. my mamy chrzciny, już się boję tej całej procedury....x jest jakiś dziwny, ze spotkania parafialnego z rodzicami i chrzestnymi wróciłam wkurzona...Imprezkę planowaliśmy robić w lokalu, ale Teściowie zaproponowali, że zorganizują ją u siebie i przystaliśmy na to:) zresztą bedzie ok. 10 osób - łącznie z obu rodzin więc nie tak znowu wiele.

Agital, dziękuję za fotkę Maleństwa, przekonasz się jak ONO prędko urośnie:D:):):):) ale jestem ciekawa kto to jest:)....macie już może jakieś imionka w planach ? Miki, a Tobie dzięki za fotki Mikołajki - widać, że to kobieta już jest:D;) te pozy, minki....:D a fotek z chrzcin chyba jeszcze nie dostałam. Mój mały men w wigilię wystąpił w garniturze hihihi, ale pobekiwał i ogólnie miał jakiś kiepski nastrój;):P dobranoc

witam dziewczynki;) ja zaraz wyruszam na sylwestra a raczej na narty wiec zycze wspaniałej zabawy sylwestowej:) samych pięknych chwil i do usłysznia w 2008 raku:) aha za fotki bardzo dziękuje wszystkie cos wysle jak wróce:) obiecuje alicjo:) mieszkanko boskie:) w moim stylu:) duzo przestrzeni, drewna:) bosko:) trzymajcie sie cieplutko:) Kiedysiu w nowym roku odwiedzam Piotrusia i Ciebie

Gość
Matraanno my raczej będziemy mieć niespodziankę co do płci, a imion jeszcze nie mamy chociaż mojemu mężowi dla dziewczynki bardzo się podoba \"Patrycja\". Jeszcze przyjdzie czas na wybór imienia :) Mikusiu bardzo mi przykro i doskonale Cię rozumiem, że czasami rodzina na którą wpływu nie mamy nas niestety rani, ale łzy nie pomogą. Czekam z utęsknieniem na fotki królewny i mamusi laseczki :) Buziaczki dla wszystkich 😘

Validos, udanej zabawy, odpocznij !!!!😘 Agital, przepraszam - nie chciałam być niedyskretna;):) Miki, super zdjęcia, macierzyństwo Ci służy a Zosia coraz bardziej do Ciebie podobna:)dzięki🌻

Miki - ależ śliczna Twoje Córcia!!! Ty też bardzo ładna, ale co tam będę kadzić:) o dzieciach bardziej wypada;) Śliczna, regularne rysy, obiecujące, piękne czoło.... :) i ze słodką obojętnością przyjmowany buziak od Taty (w końcu - \"należy mi się, nie? To naturalne!\" ;) ). Tak jak Martusia pisze- widać, że Babka ;) Dziękuję pięknie za zdjęcia:) Validso - tylko tam po szampanie nie wrypnij w jakiegoś bidoka początkującego (jako bidok początkujący zawsze boję się dobrych narciarzy;) )

Mikuś - fotki super a rodzice jak wpatrzeni w córcie:) Wyglądasz kwitnąco i wcale nie jesteś zmęczona :D Agital - poproszę o fotki:) Buziaki dla Was!!! Ps. A co się dziecje z Tmm, Netką, Madusią??? I innymi....

🌼Kasy Kulczyka, 🌼Fury Rydzyka, 🌼Mocy Pudziana, 🌼Chaty Beckhama, 🌼Humoru od rana, 🌼Cholesterolu w normie oraz świętowania Nowego Roku w dobrej formie życzy Kinga, Marcin i Julia ;)) 🌼🌼

Udanej Zabawy Sylwestrowej!!! Pomyślności w Nowym Roku, oby był równie dobry a nawet lepszy dla nas od minionego :) Ps. Postaram się powysyłać fotki domku.

Kinga, Emsy - dzięki wielkie:)😘 Emsy ja chyba też dołączę do grona Planujących Zrzucić Kilogramy w NR....:O na razie jednak zajadam się ciastami mojej Mamy, nie umiem się im oprzeć:( Emsy czekamy na fotki:) ( ja mogę zaoferować foty Lesia w złym humorze podczas Wigilii, jakby kto chciał :P;) ) :D piszcie co porabiacie w jurzejszą noc, jakie kreacje i fryzury ?:) ************************************************************************************** wszystkim życzę prawdziwie dobrego Nowego Roku !!!!❤️ **************************************************************************************

Gość
Martaanno nie masz mnie za co przepraszać to nie była niedyskrecja :) Ja chętnie obejrzę fotki Lesia nawet w złym humorze :) Emsy a jakie fotki mam przesłać??? Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!!!!! 😘

Gość
Aha Miki niezłe z Was obu laseczki :D

Cześć dziewczynki!!! U nas jakoś leci. W piątek byliśmy z małym na usg bioderek i lekarz pogratulował nam zdrowego synka :D Jeszcze tylko chirurg i tylko patrzeć jak rośnie. Muszę się pochwalić ;) W sobotę i niedzielę zaliczyliśmy pierwsze spacerki z małym :p Niby nic takiego ale dla nas to wielka sprawa, zwłaszcza dla mnie gdy praktycznie nie wychodziłam z mieszkania. Ach jak tata szedł dumnie ;) Dziś mija piąty tydzień po porodzie i powiem wam, że już mam dosyć!!! Oczywiście nie synusia ;) Rana zamiast się goić to zaczyna się coraz bardziej rozchodzić. Szwy które jeszcze są (te pod skórą) zaczęły wychodzić na wierzch co za tym idzie już prawie zgojone nacięcie znów się rozchodzi. Co chwila biegam na pogotowie żeby mi je podocinali bo mój lekarz będzie dopiero 4 stycznia :o Najlepsze jest to, że za każdym razem jest ktoś inny i tak za karzdym razem słyszę coś innego odnośnnie pielęgnacji tej rany. Ach niech to się już kończy bo już mam dość chodzenia z dziurą w brzuchu. Pewnie znając życie już tu dziś nie wejdę tak więc: W Nowym Roku życzę Wam: 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha\' 31536000 sekund miłości.

Fotki wysłałam wczoraj, niedoszły???? Buzka, lece!!! Bawcie się!!!!!

Hej Emsy! :) Doszły, choć wieeelgachne były :D Śliczny masz domek, i komineeek!!! Jak ja uwielbiam kominki! Zaraz się do nich przyklejam, bo jestem wieczny zmarźlak :) Ładnie, kolorowo (lubię kolorowe ściany), ergonomicznie i ze smakiem:)

A_guu, ja tam nie jestem weteranem CC, ale przecież rana po CC jest jak kazda rana pooperacyjna - i nie zagoi Ci się, jeżeli nie będziesz się oszczędzać! Połóż się Dziewczyno, nie dźwigaj niczego!!! nie szalej, przez parę dni daj sobie na luz i niech Cię inni powyręczają, bo się wykończysz! Dyscyplina ma być!

Emsy - dziękuje za fotki. Bardzo ładne wnętrza. I faktycznie kominek - ja tez przepadam za ciepełkiem. ;) Kochaniutkie = już dziś życzę Wam pomyślności w Nowym roku i spełnienia najskrytszych marzeń (same wiecie najlepiej czego sobie życzyć )! Życzę Wam aby przyszły rok dał wszystko to, czego nie dały lata poprzednie i abyście mogły wspominać go jako jeden z tych, które były w Waszym życiu najważniejszy i najlepszy. I oczywiście DO SIEGO ROKU !

no a ja właśnie wysłałam zmiejszone:) no to macie podwójne:D

Gość
Emsy a ja fotek nie dostałam od Ciebie :( Ja również ślę życzenia na Nowy Rok :( Wielu radości, obfitych Łask Bożych, spełnienia wszystkich marzeń, samych słonecznych dni i uśmiechu na twarzach :) 🌼 My za chwilkę wychodzimy na imprezkę :D Udanej zabawy wszystkim balującym w taki czy inny sposób :)