Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katkka

Obfite miesiączki

Polecane posty

Gość katkka

Witam. Prosże o rady oraz sugestie. Sprawa wygląda tak: zawsze okres miałam dość intensywny ale po porodzie (już prawie trzeci rok ) to dosłownie horror. Żadna cud wkładka nie zatrzyma tej ilości krwi . Ale nie w tym problem. MOgę nosić nawet pieluchy ale dla organizmu to nie jest dobre. Uzupełniam żelazo a i tak widać ,że chodzę blada, podkrążone oczy ,wypadają mi włosy i łamią się paznokcie. Robiłam wszelkie badania i mój lekarz stwierdził ,że "taki pani urok" . Czy to naprawdę możliwe.? CZy może pominął coś istotnego?

Gość radze iść do innego
ale podejzewam ze faktycznie taki urok i tyle

Gość zubrowka z sokiem jablkowym
moj tez jest taki urok,mam identyko! Podejrzewano endometrioze,inne choroby-ale tak mam.Musisz lykac hormony ,moze Ci przejdzie..

Gość ja mam tak samo
i musze ciagle uzupelniac zelazo,bo dostaje zawrotow glowy.mam 3 letnie dziecko.i to rzeczywiscie juz taka nasza chyba uroda no bo coz bedziemy sie non stop faszerowac jakimis hormonami czy lekami,bez sensu.

Gość zubrowka z sokiem jablkowym
Mi lekarz powiedzial,ze tego nie powinno sie tak zostawic i leczyc hormonalnie,wiec sie lecze:O Jest juz poprawa,bo okres mam 4 dni w tym tylko 2 sa obfite (wczesniej 4 dni sie lalo!!!) Mialam duze alwaysy na noc,maxi tampony i w sumie wystarczalo na max.2 godziny...horror a nie zycie..

Gość raczej nieeeee
upupupupup