giorno_giovanna 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) im bardziej się staram, tym mocniej mną gardzi Edytowano 1 godzinę temu przez giorno_giovanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 1 godzinę temu Właśnie wymyśliłem dlaczego się tak dzieje, zamykam. Dumbiszczu trust me, fajna z ciebie laska i jeśli ktoś CI to mówi to wierz mu słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 1 godzinę temu Ale nie leżak, mężczyźni którzy komplementują Cię na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 1 godzinę temu Klaudia już nie kocha? Znalazła sobie zaganiacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Owsicki napisał: Klaudia już nie kocha? Znalazła sobie zaganiacza? Jesteśmy w pewnych kwestiach otwarci, na twoim miejscu bym pamiętał, że za nią zawsze jestem ja. Nie chcesz po raz drugi tego przeżywać, bo tym razem nie Vikernes swoim słodkim głosem poprosi twoją babcie o wypierdalanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 90 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) a co mnie obchodza wasze problemy psychiczne, znajdzcie sobie inne hoby, nie chce miec ciagle do czynienia z niespuszczonym klockiem Edytowano 1 godzinę temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 1 godzinę temu Ja mam Czelsi z Holandii, Ona jest moim hobby 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 1 godzinę temu Ze srikernes czy sraudią chemii nie było, a z Czelsi mamy chemie ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, chrobot napisał: a co mnie obchodza wasze problemy psychiczne, znajdzcie sobie inne hoby, nie chce miec ciagle do czynienia z niespuszczonym klockiem Mmm, pięknie wyglądasz... to po mamie? Jeśli usłyszysz to na ulicy, to bierz prawdę cwelu xD za pewnik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 1 godzinę temu Czyli i srikernes i sraudiush cie olały jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Czyli i srikernes i sraudiush cie olały jaja Z Vikernes się rozstaliśmy w może niezgodzie, ale nadal pidarasie ty z nią tęsknisz ;-))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 90 Napisano 1 godzinę temu on jest padlinozerca sępem trupojadem bo nic po dobroci z nim raczej nie wytrzyma tylko mocno nacpane i unieruchomione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, giorno_giovanna napisał: Z Vikernes się rozstaliśmy w może niezgodzie, ale nadal pidarasie ty z nią tęsknisz ;-))))) Tęskniłem za kwikernes, za klaudią, a teraz tęsknie za moją Czelsi 🥰 Niedługo wpadnie do gierki i znowu sobie popiszemy z moją piękna Czelsi 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 59 minut temu Kto jest trupojadem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 58 minut temu Swoją drogą przeoczyłeś moment, w którym mogłeś ją mniej odrażać. Tak, GGGB o czym psychiczna kupo gówna jakoś nie wspominasz w swoich bredniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 57 minut temu Ważne, że moją Czelsi nie odrażam, i się lubimy 🥰 Może kiedyś się spotkamy w Holandii i będziemy razem :). Zobaczymy jak potoczy się ta relacja. Póki co nieźle się dogadujemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 55 minut temu 14 minut temu, chrobot napisał: a co mnie obchodza wasze problemy psychiczne, znajdzcie sobie inne hoby, nie chce miec ciagle do czynienia z niespuszczonym klockiem Masz prawo jazdy? W sumie nigdy nie pytałem, ale może ty prowadzić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 54 minuty temu Z kwikernes czy klaudią sobie o gierce nie pogadam i z nimi nie pogram, a z Czelsi pogram 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Ważne, że moją Czelsi nie odrażam, i się lubimy 🥰 Może kiedyś się spotkamy w Holandii i będziemy razem :). Zobaczymy jak potoczy się ta relacja. Póki co nieźle się dogadujemy! Czelsi to huligani, ale wierz dalej pedałowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 52 minuty temu Czelsi to Chelsea, dziewczyna z Holandii i piszemy ze sobą, ale jest fajna 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: Czelsi to Chelsea, dziewczyna z Holandii i piszemy ze sobą, ale jest fajna 🥰🥰 Po pierwsze nie tłumacz mi, bo twoja mama lepiej zna angielski, a po drugie super, wypierdalaj.; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, giorno_giovanna napisał: Po pierwsze nie tłumacz mi, bo twoja mama lepiej zna angielski, a po drugie super, wypierdalaj.; wypiërdalam do mojej Czelsi Londyn 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 45 minut temu Oczywiście zapnę pasy Dumbio https://iili.io/BgeF9Kg.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 41 minut temu Czy ta ... sratuszczak jakiegoś miłego próbuje udawać? nerwica.com i tamtejszy admin to: ADHD – Attention Deficit Hyperactivity Disorder (zespół nadpobudliwości psychoruchowej z deficytem uwagi) ADD – Attention Deficit Disorder (starsza nazwa, bez hiperaktywności) ASD – Autism Spectrum Disorder (zaburzenie ze spektrum autyzmu) BPD – Borderline Personality Disorder (osobowość borderline) PTSD – Post-Traumatic Stress Disorder (zaburzenie stresowe pourazowe) ← wait, to 4 litery, ale czasem pisane PTSD OCD – Obsessive-Compulsive Disorder (zaburzenie obsesyjno-kompulsyjne) GAD – Generalized Anxiety Disorder (zaburzenie lękowe uogólnione) MDD – Major Depressive Disorder (duże zaburzenie depresyjne) BD lub BPD – czasem Bipolar Disorder (choć częściej BD lub BP) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 90 Napisano 41 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, giorno_giovanna napisał: Oczywiście zapnę pasy Dumbio Ty już się tak nie podlizuj bo ja i tak nie chce dèbila na karku a jeszcze mi zaczną wszystkie ciebie zazdrościć i walczyć o ciebie jak o Hûja Edytowano 40 minut temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 39 minut temu Kocham moją Czelsi, w końcu udało mi się poznać kogoś, kto mnie rozumie, a ja Ją i czuć chemię ;). Pisze mi, że nigdy nie przestanie grać w grę. Teraz nie zostawiłbym Czelsi, nawet gdyby sraudia chciała do mnie przyjechać i wziąć ślub xD. Czelsi fajniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 12 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Ty już się tak nie podlizuj bo ja i tak nie chce dèbila na karku a jeszcze mi zaczną wszystkie ciebie zazdrościć i walczyć o ciebie jak o Hûja Bądź moją poduszką powietrzną, malutka cmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 5 Napisano 37 minut temu Ciekawe jak tam z Czelsi się potoczy relacja. Nie mogę jej zostawić. Taka dziewczyna jak Ona to złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach