rybka77 0 Napisano Sierpień 28, 2006 Dziewczyny brałam pigułki pare lat, jakis czas temu odstwiałm kochalam sie z chłopakiem nie doszło do wytrysku (ewentualnie kropelkowanie-chodz zapewnia ze nic ale kto go wie) i od jakiegos czasu mam kolki z prawej strony, zmieniła mi sie wydzieliny z pochwy ( moze to byc przez to ze nie bore pigulek?) i miałam normalny okres a nawet bardzo obfity i bolesny a w glowie od tego czasu mam paranoje a propos ciązy, czy bedąc w ciązy ma sie tak obfity okres?? nie bola mnie piersi tylko te kolki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tka Napisano Sierpień 28, 2006 rozne kobiety maja rozne dolegliwosci.. a moze sobie wkrecasz ze to moze byc objaw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaskowia Napisano Sierpień 28, 2006 będąc w ciązy kobieta nie ma okresu tylko tzw plamienie. Jeśli twoj okres przebiega tak jak co m-c to nie ma obaw. A po drugie zajscie w ciąze to nie jest taka prosta sprawa. Z reguły potrzeba więcej spermy :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybka77 0 Napisano Sierpień 29, 2006 dzięki dziewczyny za odp mysle ze mkoze to byc moja paranoja ktos mi pod ze to moze byc wyrostek moze i tak w przyszłym tyg bede robila bdanie krwi wiec sie okaze moze to byc tez wątroba i lamblie kóre kiedys mialam, kolki mam od kilku tyg po prawej stronie troszke ponizej pepka okres miałam terminowo byl długi i bardzo obfity i bolesny chłopak mowi ze wibiłam sobie do glowy paranoje pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam to samoeeee Napisano Sierpień 29, 2006 tez dziwna wydzoielina bilawa ..ale nie grzybica...bo nie serowata.....odstawilam tabletki 3 miesiace temu..wtedy okres normalnie..a teraz nie mam od miesiaca i ta dziwna wydzielina....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybka77 0 Napisano Sierpień 29, 2006 no wlasnie tez mam ta wydzieline nie grutkowata ale gęsta i biała bezzapachową i zauwazyałam ja jakis czas po odstawieniu tabletek i szczerze powiem ze jest śluzu sporo juz zapomniałam jak to jest bez tabletek pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach