Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka007

Ona jest piękna...wiele bym dała, żeby tak wyglądać ...

Polecane posty

Gość no dobra.....
te piegi to przereklamowane sa troszku:P

dlaczego po zalogowaniu sie nie mozna glosowac?nie znam sie na fotce ale powiedzialyscie ze dajecie pannie 1 i nagle nie mozna glosowac.panna ladna ale tylko na czarno-bialo.btw autorka topicu pewnie.nie lubie takich zagrywek poczekam sobie az odblokuje glosowanie:D

a cio z toba nie tak, ze jej zazdroscisz urody? nio niebrzydka dziewczyna... na dodatek bez tony pudru i tapety :) tez siem nie lubiem szkaradzic pudrami :p

Gość och.....
żadne cudo...fotki przecietne ma oczy na nich czerwone jak królik

Gość psssst
PIekna? Po pierwsze, zdjecia bialo-czarne zawsze wygladaja o niebo lepiej.Spojrzcie na to kolorowe zdjecie, wyglada jak wyplosz. MNie osobiscie ona wcale sie nie podoba. Przecietna i to okropnie!! MOja dziewczyna to dopiero cudo! :D:D:D

Gość ciekawe jak wygląda
bez makijażu i bez pozowania?

Gość taaaak...
na tym kolorowym rzuca sie w oczy ow brak makijazu..... ladna, ale nie piekna....

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
autorko to Ty...piszesz pod wieloma nickami zeby sie pochwalic. musze cie rozczarowac. mnie i moim kumplom w goole sie i epodobasz:/ jerst wiele piekniejszych dziewczat a ty nawet piekna nie jestes, porazka, nie zwrocilbym na ciebie uwagi na ulicy...w zyciu

laska jak dla mnie paskudna...piegi ok, dodaja uroku ale ogolnie srednio na jeza, fryzura nie robrana...nie wspomne juz o biustonoszu do takiej bluzki...porazka na calej linii i zgadzam sie z przedmowca....oani z tych foto sama zalozyla topik zeby sie dowartościowac....ale spoko, gusta sa rozne prawda:]dla innych bedziesz piekniejsza niz dla mnie;)

Gość bardzo ładna
babka z klasą. inna niż setki dziewczyn mijanych codziennie. niekoniecznie piękna, ale z charakterem.

Gość bardzo ładna
chiaż rzeczywiście ten stanik i ta bluzka to dość niefortunne połączenie.;)

Gość jaaaaaaaa
A moim zdaniem normalna!Pełno jest takich dziewczyn!Nic nadzwyczajnego sobą nie reprezentuje!

Gość ale co niektórzy są
beznadziejni. Dziecinada z tym wlepianiem 1. Zachowujecie się, żenująco. Jak dzieci z przedszkola.

Gość ale co niektórzy są
Dziewczyna jest ładna. To należy przyznać. Choć uważam, że są piękniejsze.

Bardzo piękna dziewczyna. Na tym zdjęciu gdzie taki szeroki uśmiech przypomina żonę Polańskiego.

Gość Kolorowa Królewna
Nie wiem....dla mnie taka sobie :( Wolę inny typ urody.Ale ma plusa za naturalność.

Gość te piegi sa ohydne
i nie piszcie ze mozna zrobic z nich atut:O ma piegowata twarz , takze podejzrewam ze cialo tez ma cale w piegach wiec nie moze sie normalnie opalac ze wzgledu na delikatna skore. piegi sa straszne bleeeeeeeeeeee zadenemu facetowi mi znanemu sie piegi nie podobaly. chociaz dziewczyna ladna, naturalna

Gość Cherry_rose
ej no nie to zeby to byla jakas prowokacja ale ja jestem do niej podobna tylko mam wieksze usta ;) jedyne czego jej zazdroszcze to wlasnie piegow!!! dlatego sie z nia nie zamierzam rownac bo wlasnie uwazam ze piegi sa jej ATUTEM tak!

Gość barszcz czerwony
przecież to totalna przeciętniara o końskiej gębie. Skopany nos i brzydka usta-gdzie tam ładne. Chyba nie wiesz co to znaczy pełne usta....

Gość zwykła szara mysz z niej
ja lubie dziewczyny o ładnych regularnych rysach i słodkiej ale zarazem inteligentnej twarzy. Ona nie ma nic z tego:(

Gość Kolec_cc
nigdy bym na nią uwagi nie zwrócił.poza tym jest krowiasta i zwalista....

Gość do autorki topicu
jeżeli ty zachwycasz się takim zyczajnym szarakiem to już wyobrażam sobie jak ty wyglądasz:-D:-D:-D wy chyba NIE macie pojęcia co to znaczy ładna dziewczyna!!