Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikiooo

jak wyleczyc sie z zazdrosci o mezczyzne?

Polecane posty

jestem bardzo zazdrosna o meza, sama juz nie wiem jak sobie pomuc! czasami wydaje mi sie ze najlepszy sposob to wyjasnic wszystko, ale on sie denerwuje jak zaczynam taki temat, drazni sie ze mna, wysmiewa mnie, czasmi wydaje mi sie ze najlepiej sie nie odzywac- ale to tak boli w sercu, Co robic? pomozcie!

Gość zaufaj mu -proste
albo cie w końcu naprawdę zdradzi bo bedzie miał dośc twoich scen - udusi sie w klatce która mu sama szykujesz. A tak w ogóle to jakie Ty masz powody do zazdrości, bo nic o tym nie wspomniałas?

to chyba najczęśtszy problem :) każda z nas jest zazdrosna. Zresztą mężczyźni też, ale oni tego tak nie pokazują :) ale faktycznie, lepiej nie robić żadnych scen ani wymówek. Trzeba po prostu uwierzyć, że to twój mężczyzna i nigdy cię nie zdradzi. Całe szczęście mój mężczyzna daje mi duże poczucie bezpieczeństwa, więc mi łatwiej było się wyleczyć z takiej zazdrości na każdym kroku. Teraz już jest lepiej. Uwierz w to, że skoro się z Tobą ożenił, to Ty w takim razie jesteś miłością jego życia. Poza tym, czy on Ci daje powody do zazdrości?