Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś taki jak ja

dziki sen się sprawdzi??

Polecane posty

Gość ktoś taki jak ja

Na wstępię napiszę że nie jestem lesbijką, mam cudownego chłopaka z którym jestem 3 lata. A więc było to tak Dzisiejszej nocy miałam bardzooo dziwny sen, śniło mi się, że spotkałam starą dobrą kumpelkę (ze szkoły średniej) w moim akademiku, okazało się że bedziemy chodzić na ten sam kierunek. Po wykładach poszłyśmy do pokoju pogadać o starych czasach, lecz rozmowa szybko zmieniła swój obrót. Ja ją przytulałam a ona mnie głaskała po twarzy i ramionach. Widziałam w jej oczach że ma na mnie chętkę więc pozwoliłam jej mnie pocałować gdy zbliżyła swoje rozchylone usta do moich. Wtedy już zupełnie straciłam głowę, położyłyśmy się na łóżku i zaczelyśmy się pieścić, widziałam że było jej dobrze więc zdjęłam jej jeansyi zaczełam delikatnie muskać jej rozchylone i mokre wargi. Jęczała z rozkoszy, potem lizałam jej piersi. Ona zaczęła mnie lizać po szyi, piersiach, brzuchu i ... Miałam mega orgazm łęchtaczkowy, było mi wspaniale. Zmęczona ... obudziłam się. Rano siadam przed komputerem, załanczam gg .... A tu ona, kumpela ze starych lat napisała do mnie SPOTKAMY SIĘ ? Nie wiem co o tym myśleć :D

Gość niezłe
Fajny zbieg okoliczności ;) Spotkaj się. Nawet jak nic z tego nie wyniknie, to zawsze fajnie spotkać się z kumpelą z dawnych lat;)

Gość niezłe
hahaha to nie chciałabyś jednak? ok to tym bardziej chyba bez obaw możesz się spotkać;)

Gość niezłe
Przeżyłabyś megaorgazm tylko że na jawie :D:D:D

Gość niezłe
To CHYBA dużo mówi...;) Nigdy nie mów nigdy:P Jakbyś trafiła na piękną, seksowną kobietę, która wytworzyłaby odpowiednią aurę wokól siebie, atmosferę, to kto wie jakbyś zareagowała na jej uśmiech i pieszcoty;)

Gość niezłe
hahaha możesz lubić przecież i facetów i kobiety - ile więcej możesz czerpać wtedy przyjemności:)

Gość niezłe
Jesteś pewna? Może dałby się przekonać....Trzeba by było go tylko odpowiednio podejść;)

Gość niezłe
...to jednak już miałaś tego typu fantazje? No proszę;) Ciekawe czy jakby mogl w tym sam uczestniczyć to też by taki negatywnie nastawiony był hehe :P

hehe miałam, ale szybko o tym zapomniałam, teraz znów mi weszło to do głowy, ale dam sobie spokój, nie będe niszczyć związku przez jeden głupi sen ;)

Gość masz ciągoty
na świecie się pojebało

Gość niezłe
Fajnei jets miec czasem takie sny;) Przynajmniej ja je lubię;)