Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaa

Wypadanie włosów po ciąży...

Polecane posty

Gość mamusiaa

Jak długo wypadły Wam włosy po ciąży, ile to mniej więcej trwało. Mi już ciągnie się już ze dwa miesiące i jak tak dalej pójdzie, to będzie nieciekawie... :( Co robiłyście z tym, czy może jakieś odżywki ???

Ja jestem 5 m-cy po porodzie. Gdzieś 3 m-ce po zaczęły wypadać mi włosy i to bardzo. To hormony spadły i dlatego. Teraz wypadają nadal, ale już nie tak bardzo jak na początku. Narazie kupiłam tylko szampon w aptece - Seboradin do włosów przetłuszczających się, słabych i skłonnych do wypadania. Planuję kupić po wypłacie, (bo to drogie) takie ampułki z Vichy (nie wiem jak to pisać) na wzmocnienie włosów dla kobiet. Z tym, że to podobno wszystko samo minie jak hormony się wyrównają.

Mi tez wypadały ponad 2 miesiące normalnnie garściami a że ogólnie zawsze miałam rzadkie włosy to zyłam w strachu ze ołysieje:))))teraz za to mi wyrastają nowe że jak sie uczesze w kucyka to mam na głowie jeżyka spod uczesanych włosów.Nie martw sie wszystko wróci do normy wypadaja te włosy które normalnie bu\\y wypadły ale podczas ciązy chamuje się to dlatego robia się takie gęściejsze w ciązy.Pozdrawiam.

Gość Kasicaaaaaaaaaa
Bardzo dobra jest odżywka WaX kupuje sie ją w aptece