Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

NOWA MODA

Polecane posty

Podobno weszła nowa moda prosto z Hollywood na kobiety które maja specyficzne wymiary np. 80 biust 50 talia 80m biodra...czyli szczupłe z małym biustem i waskimi biodrami....nie sadze ze sie zadomowi w Polsce....prawda ?

Gość Wake up
Sygryda - ide z Toba , bedzie razniej ;)

a ja to dopiero... przecież Puciek dopiero co dzisiaj powiedział, że mam wymiary 64-64-64... czy kiedykolwiek przyjdzie moda na kobiety klocki??? 😭 :D:D:D

Gość ferrari gto
agresywniejsze przychodzą i odchodzą a pucizm trwa wiecznie :D

Pucio, proszę Cię, nie wypowiadaj słowa męskość... brzmi to okropnie fałszywie w Twoich ustach :)

Gość wrażliwy choć udaje że nie
moja dziewczyna miała prawie 90-60-90, nie pamiętam juz ale róznice byłu w styl 1-2 cm. no i co z tego? a no nic. nie dość ze byla malo inteligenta a walsciwie glupia to jeszcze mnie zdradzala a na koniec odzeszla z jakims idiota

kobiety lubia czerpac sexapil od innych kobiet...kobiety to dobre obserwatorki obserwuja nie tylko przystojnych mezczyzn ale inne kobiety

Gość fanfangat
moda... przychodzi o odchodzi... jednym sie podoba innym nie... czy warto dla niej tracic zdrowie?

biust 80 talia 50 biodra 80 rzekłabym ze bardzo kobieca sylwetka wszak Monica Bellucci się pochwalić rozmiarami 90/60/90 może.... czyli 30 cm różnicy biust talia i talia biodra wskazuje na to, ze bynajmniej osóbka ma na czym usiąść i czym oddychać....

Sygryda Ty masz 25 cm różnicy, a ja... zero!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 tak mniej więcej wygląga moja sylwetka kobieta-kloc :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D