Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolbezimienia

yasmin

Polecane posty

Gość aniolbezimienia

Witam! W związku z bolesnymi miesiaczkami udałam sie do Pani ginekolog.ta po badaniu powiedziała mi, ze w zwiazku z niedokładnym złuszczaniem się nabłonka w pochwie mogę mieć tak bolesne miesiączki oraz moze to prowadzić do cofania się fragmentów nabłonka do jajowodów i może to być bardzo niebezieczne. W zwiazku z tym przepisała mi tabletki o nazwie Yasmin, aby uregulowac cykl i aby był mniej bolesny a przede wszystkim by nabłonek się złuszczał i pochwa sie oczysciła. po powrocie do domu przeczytałam o tych tabletkach pare artykulów-i jestem przerażona..pisze sie tam nawet o przypadkach smiertelnych!..i ja teraz nie wiem co zrobić...czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć czy te tabletki anprawdę są tak niebezpieczne? I czy zaniechanie leczenia tej dolegliwosci moz e być dla mnie bardzo szkodliwe.Proszę o szybka odpowiedź...i pozdrawiam..

Gość 19tkaaa
najlepiej jakbys poszła do gin i powiedziała o tych artykułach ze wolisz zmienic tabletki na takie ktore maja tez lecznicze działanie

Gość kaczka03
katabletke jest śmiertelna, nie tylko yasmin, lepiej nie czytać ulotek. Na milion ludzi trafi się jeden i juz robią z tego wielkie halo. Przecież jeśli byłyby śmiertelne to nie wypuścili by ich na rynek. A yasmin to jedna z najlepszych rodzaji antykoncepcji, bo likfiduje skutki uboczne jakie wystepuja przy braniu innych tabletek.