Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEST CIAZOWY

test ciazowy czy wiarygodny w 4 miesiacu?

Polecane posty

Gość TEST CIAZOWY

Czy test ciazowy w 4 miesiacu bedzie na 100 % wiarygodny? czy moze ten hormon zmienijsza sie i potem juz go nie wykrywaja zwykle testy? chce sie upewnic, ze nie jestem w ciazy, bylby to 16 tydzien. dzieki za odp

nie, nie będzie wiarygodny :P poczekaj jeszcze kolejne 4 miesiace :D to wtedy wynik będzie wiarygodny :D

Gość 19tkaaa
no wtedy to na bank a tek wogole to nie mozesz isc do lekarza na usg dopochwowe?

jest na 100% wiarygiodny !!! poziom HCG jest tak wysoki do końca ciąży że każdy test musi wyjść ----------- dzisiaj testy ciążowe i owulacyjne w nieziemskich cenach www.sklep.starania.pl

Gość TEST CIAZOWY
a to nie jest tak, ze ten hormon spada? czy jezeli kilka testow wyszlo negatywnie, to jest jakas mala szansa, ze jestem w ciazy??? czy jesli jutro zrobie ten test to moge sie uspokoic? lekarz wykluczyl ciaze, ale zawsze jest jakies prawdopodobienstwo.. :(

Gość psika
Słuchaj, jeżeli lekarz wykluczył ciąże to jej po prostu nie ma, 4 miesiące to już spory płód więc chyba by go ginekolog zauważył

Idz sie leczyc na nogi: bo na łeb juz dawno za pozno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Test ciazowy
dziekuje za mile slowa, zwlaszcza z tym lbem, ja tylko zapytalam.

Gość alinka34
tez mialam taka sytuacje nie stresuj sie test ciazowy spokojnie juz by wyszedl.ten chormon wzrasta co 72 godziny dwukrotnie

Gość Test ciazowy
alinka34 :) dzieki, a coznacy ze mialas taka sytuacje? lekarz nie wykryl ciazy, czy tez robilas test w 3/4 miesiacu?

Gość vivianka
NA BANK TEST CIążOWY JEST WIARYGODNY- W APTECE CENA 14 Zł. nie rozumiem tylko jak można być w 4 mies. ciąży i o tym nie wiedzieć, myślałam że takie rzeczy mogą się przydarzyć tylko w książkach pisanych przed wojną.

Gość alinka34
u lekarza bylam niby w 2,5 miesacu i nie widzial nic.a okres mi sie spoznial 4 miesiace w rezultacie dostalam :) testy robilam co chwile i wychodzily negatywnie ....jak teraz pomysle ile kasy na nie wydalam to mnie szlag trafia.NIE JESTES W CIAZY!! lekarz juz by dawno zobaczyl ze masz np. powiekszona macice...skoroc lekarz ja wykluczyl i testy tez to w czym masz problem?

Gość Test ciazowy
tez zawsze myslalam, ze sie nie zdazaja, dopoki to nie spotkalo mnie, a w zaszadzie pewnie nie potkalo :) po prostu po przerwie zaczelam brac tabletki, myslalam, ze to okres (bylo plamienie) i wzielam pierwsza i krwawienie ustalo, nie pojawilo sie az do konca pierwszego opakowania tabletek, a przez ten miesiac zdazylam sie niezle zeschizowac, od tego czasu mam regularne krwawienia z odstawienia (w sumie 3), ale jak wiadomo to nie okres i stad to pytanie bo inaczej nie mam jak sprawdzic.. .. :(

Gość hzm
sprawdzalas u lekarza i wystarczy. ginekolog wykryl moja niespelna 4 tygodniowa ciaze, wiec nie schizuj, kobieto!!