Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić

Chcę kupić buty za 300 zł czy to drogo?

Polecane posty

Gość co ja mam zrobić

Chodzi o Martensy ::(

Gość boszssz podobaja sie
masz kase to kupic alez problem , nie masz wiekszych -(

Gość co ja mam zrobić
ale mam wyrzuty bo za 300 zł to moge miec 10 par z Geanta :o

Gość czasami warto
ja kupiłam 3 lata temu sobie zajebiste Ecco za 400 zł i bede w nich śmigac jeszcze tą zimę. NIC kompletnie się z nimi nie dzieje. Jak lubisz takie buty to sobie kup, beda na lata. Podobno Martensy tez sa "niezniszczalne"

Gość BOGATKA.....
takich tanich nie kupuj

Gość bbbv
ale wy macie problemy, jak cie stac to kup na butach lepeij nie oszczędzać

Gość ja nie kupiłabym
tak drogich butów :o wolę kupić za 70 zł i mieć co sezon nowe. Kto słyszał żeby wydawać na buty 300-400 zł nawet jeżeli kogoś stać. :o

Gość koobi
Gdybym miała takie pieniądze na same buty--dałabym. Warto zainwestowac w dobre obuwie.

Gość a to zalezy
jesli ktoś ma na utrzymanie 800 zł i kupuje buty za 300 zł to dla niego jest to duża kwota, ale jeśli ktoś ma na utrzymanie 8000 zł, to dlaczego miałby sobie odmówić ładnych, zdrowych dla stóp, eleganckich butów? jestem zwolenniczką kupowania produktów nie hurtem, ale odrobinę, za to jak wysokiej jakości. zamiast pięciu tysięcy długopisów jednorazowych wolałabym mieć jedno pióro mont blanc.;)

Ja uważam że warto wydawać tyle pieniędzy na buty zimowe i adidasy, a takie butki na sezon albo na jedno wyjście to kupuje się tańsze, ale buty \" ponadczasowe \" :P to lepei jkupić droższe i solidne :)

Gość 300zł to nie jest dużo
Martensy są niezniszczalne i możesz w nich spokojnie śmigać 5 lat. To chyba lepsze rozwiązanie niż wymienianie co sezon bucików z biedronki.

Gość eeee345
ja kupilam martensy 8 lat temu za 300zl. Chodzilam w nich kazdej zimy przez 5 lat . Teraz juz nie chodze ale jak jade w gory to zabieram je.

Na butach nie warto oszczedzac, dobre buty beda Ci sluzyly latami. 300 zl to nie jest zadna wygorowana cena, choc niestety cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakosci, bo kiedys kupilam buty za 400zl i wyrzucilam je po jednej zimie :O Ale mam tez 2 pary martensow, jedna kupilam 9 lat temu, a druga 6 i obie do tej pory sa ok, choc co prawda teraz juz ich nie uzywam, ale nachodzilam sie w nich lata i trasy...

Gość PAAmella
W budżecie do 300zł spokojnie kupisz coś markowego do chodzenia czy nawet do biegania, czy to nike czy reeboka, sporo modeli tych butów znajdziesz w Deichmannie, ja zamawiam przez ich sklep internetowy https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/welcome.html nigdy problemu nie było z dopasowaniem rozmiarówki.