Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka Sabiny

MOJA CÓRKA OBLAŁA DZIŚ

Polecane posty

Gość matka Sabiny

poprawkę jest w I kl. liceum...cholera a tak się uczyła teraz pisze podanie o ponowne przyjęcie do tej samej szkoły...myslicie, ze robi dobrze?

Myślę, że nie. Zacznie od nowa z negatywna opinia. Poza tym będzie spotykała starych kolegów z drugiej klasy i będzie jej przykro. No i jej nowa klasa tez od razu o wszystkim się dowie. Nie wiem czy jest taka możliwość, ale ja poszłabym do nowej szkoły

Gość lady kochana
mój syn w zeszłym roku powtarzał klasę 1 był dobrym uczniem i teraz mówi, że ten rok dał mu bardzo wiele.Więc jeśli ma taką mozliwość a szkoła jest dobra i jej się podoba niech powtarza ten rok. Powodzenia.

Gość matka Sabiny
j. polski

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja dzis zdalam poprawke a uczylam sie od przedwczoraj :D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gdybym nie zdala to nie chcialabym chodzic do tej samej szkoly ale to wybor twojej corki gdzie chce chodzic. dlaczego nie zdala skoro sie uczyla? na komisach przepuszczaja prawie wszystkich no chyba ze ktos kompletnie nic nie umie

Gość m+k
niech powtarza rok, moze zrozumie swoje błędy i niedociągnięcia

na moj gust wszedzie bedzie miala zly start bo beda wiedziec ze powtarza rok, wiec ja bym zostawila w tej samej szkole, chyba ze naprawde tu zagraly inne sprawy niz wiedza

Gość Jolka Fasolka
ja oblałam w zeszłym roku tez z polskiego...ale małpa mnie nie lubiła, na ustnym zadawała dziwne pytania chodzę do tego samego liceum a małpie pokazałam na co mnie stać i mam 4 z polskiego:)))

Gość Rita 24 *
Lepiej do innej szkoły, w tej juz jest troszkę spalona . :)

Gość jakby sie uczyła to by zdała
chyba, że jest wyjątkowo mało rozgarnięta, wtedy nalezałoby zmienić szkołę na zawodową, po co dziewczyna ma sie męczyć.

Gość jakaś mała Anka
moze to poprostu pech, ja bym na jej miejscu została, zna juz szkołę, wymagania nauczycieli, będzie dobrze

Gość Gdyby się uczyła ...
to by zdała :-D Jeżeli sama zdecydowała, że chce powtarzać klasę, to dobrze ... Może wyciagnie wnioski ze swojego postepowania i zacznie na prawde się uczyć, powodzenia :-D

Gość ale ja tego nie rozumiem..
ale ja tego nie rozumiem.., jak można mieć poprawkę w liceum...? ja rozumiem, że mozna zawalić przedmiot na studiach ? ale w liceum ?? nie wierzę!? może to prowokacja jakaś?

Gość 1111111111111111
po 1 klasie w liceum dwoje moich kolegów swiadomie zrezygnowało z chodzenia do mojej szkoły i po roku zimowania znów zdawali do wymarzonego liceum przeciez jak córka wybierze inne liceum to nie musi mówic ze oblała....