Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proncessa

Wszyscy chłopaki tak reaguja?? jak wspomni sie o ślubie albo weselu??

Polecane posty

Gość proncessa

Powiedzcie czy wszyscy chłopaki tak mają? Jak wspomni się choć odrobine o ślubie albo weselu nawet w żaratch to odrazu reagują negaatywnie??

Gość zegarynka82
tak tak moj jak zaczynam cos planowac to wymieka nerwowo a slub w czerwcu wiec twierdzi ze duzo jeszcze czasu...ale coraz czesciej to on zaczyna ten temat wiec wtedy wykorzystuje sytuacje i rozmawiam, omawiam

Gość proncessa
wiecie co .. jestem z chłopakiem juz ze 3 latka, czesto rozmawiamy o tym co bedzie za pare lat i jak bysmy chcieli zeby wyglądała nasza przyszłość.. a gdy zejdzie sie na temat ślubu wesela itp to odrazu negatyw z jego strony:(

Po miłości zostaje tylko ślad serca w ścianie gdy spieprza na oślep na sam dzwięk słowa \"ślub\":P miłość nie jest tchórzliwa tylko zdrowa na ciele i umyśle😍

Gość Morświn.
Nie wszyscy tak reagują. Jeżeli myślą o kobiecie poważnie i uważają, że to właśnie ta i lepszej do siebie nie przyciągną to temat ślubu ich nie przeraża. Nawet lepiej bo już jej mu nikt inny nie odbierze przy byle kłótni.

Gość podobno
moj np bardzo lubi temat slubu bo chcialy mnie do niego przekonac - powiedział, ze po slubie lepiej sie bedzie czuł "psychicznie" a mi sie wydaje, ze mnie wtedy uzna za swoja własnośc :)

jak chcesz sobie przywiązać kobietę to kup kajdanki i przykuj ją do łózka-i przyjemniej i bez popadania w skrajność😍

Gość Morświn.
No i część facetów chce mieć dziecko a bez ślubu to tak dziwnie.

Gość Morświn.
Sygryda uprawia perwersyjną miłość. hehe Ale wyznanie.

i przegadał bezczel bezwstydny:P przede wszystkim miłość jest urocza:D spadam pobiegać z łukiem

jasne, że uprawia-tzn. obrzuca błotem, obleje zimną wodą , przydepce obcasem i karmi kiełkami:O bestia

Gość Morświn.
A w tym związku jest wzajemność?

mam nadzieję, że Cię Sygrydo nie uraziłem....mam raczej mało subtelne poczucie humoru;) (kolejny raz spadam)

Gość marys...
nie wszyscy zwlaszcza w zartach... no a jesli np ogladacie film, w ktorym jest scena slubu i Ty mowisz,ze chcialabys miec skromny slub i wesele, a Twoj wybranek,odpowiada,ze on raczej huczne weselicho, no to przeciez oczywiste,ze zaczniecie zartowac,sprzeczac sie,przekonywac... nawet jesli o tym jeszcze nie myslicie. no a jesli w takich sytuacjach facet reaguje alergicznie i ucina temat,to cos jest nie tak :/

Gość amalgamat
Kiedy sobie przypomnę swój własny ślub, to diabli mnie biorą i nagła krew zalewa, że się pozwoliłem wmanipulować w tę żałosną maskaradę. Koszmar !!! Na usprawiedliwienie mógłbym podać młody (wówczas) wiek i zupełny brak doświadczenia. :-((

Gość MOJ TAK NIE REAGUJE
JAK FACET PRAWDZIWIE KOCHA TO SŁOWO ŚLUB GO NIE PRZERAŻA

u mnie jest odwrotnie. To on strasznie napiera a ja sie az wzdrygam na samą myśl. Po czym on sie wkurza że ja ciągle mówie \" nie, nie, nie\" i tak w kółko. Ogólnie to chce sie ochajtać, ale jeny jeszcze nie teraz, ja po prostu \"tego\" jeszcze nie czuje, tak samo jak macierzyństwa. A najbardziej to mnie wkurza jak rodzina zaczyna dyskusje, ludzie.... :/