Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykształcony

Ludzie bez wyższego wykształcenia są dla mnie nikim.

Polecane posty

Gość wykształcony

Nie rozumiem, jak można nie ukończyć studiów.

Gość skoro nie rozumiesz
to nie jestes tak dobrze wyksztalcony jak myslisz :P

Gość co myslicie
a ja nie rozumiem jak mozna byc takim ograniczonym debilem jak tyeniac ludzi na podstawie jakiegos glupiego papierka a wiesz ilu tych co pokonczylo studia to zwyczajni debile a papierek maja tylko dzieki kasie i we lbie maj amniej niz nie jeden po podstawowce

wykształcenie to nie wszystko. trzeba mieć jeszcze troche rozumu :O

Gość frustrated
tez cos, a nie pomyslales ze nie maja warunkow? :o studia wbrew pozorom darmowe nie sa..

Gość wykształcony
nie rozumiem też również jak można używać chusteczki higieniczne przecież smary się zjada normalnie,to naturalne takie

Gość wykształcony
Widzę, że odzywają się oburzeni ludzie bez wykształcenia....śmieszne. Studia nie dają głupiego papierka tylko gruntowne wykształcenie i przyhotowanie do życia. Oczywiście mówię tu o studiach dziennych na renomowanych uczelniach, a nie prywatnych szkółkach sprzedających papierki.

Gość wykształcony
przychotowanie oczywiście:O

Gość co myslicie
to sie mylisz dziecko drogie :O nie daj wyksztalcenia a napewno nie prywatne uczelmnie ktore ostatnio wyrastaja jak grzyby po deszczu a poza tymni ejstesm bez wyzszego wyksztalcenia za rok bede mgr :O

Gość wykształcony
znaczy pżychotowanie :o

Gość heheheheheheh
widze ze licealisci na Kafe ostatnie dni wolnosci swietuja :P

wykształcony nie rozumiem też również jak można używać chusteczki higieniczne przecież smary się zjada normalnie,to naturalne takie I robiłeś tak na uczelni???????????????????????????????? :D :D :D

Gość wykształcony
co myslicie: czytaj ze zrozumieniem studencinko.

Gość wykształcony
bżychotowanie:O

Gość skoro nie rozumiesz
to moze jednak pomoge twojej zbolalej duszy i skolatanym myslom; ludzie nie koncza studiow, bo: - nie maja na to kasy - bo maja zalozone rodziny - wpadki i te sprawy - bo musza sie szybko usamodzielnic i ich nie stac na sponsorowanie sobie nauki - bo choruja - bo nie sprzyjaja okolicznosci - zlamane serce, zla sytuacja w domu itd. - bo nie sa ambitni; nie chce sie i sa leniwi - bo szybko sie nudza - bo nie sa zdecydowani w jakim kierunku sie ksztalcic - bo... i tak mozna bez konca; a ty co? zdales na studia i sie popisujesz? tata dal na to kase i wynajal ci ekstra chate w Wawie?

Gość wykształcony
każdy tłuk się tak tłumaczy

Gość frustrated
tez studiuje i nie zamierzam przerywac, chociaz zastanawiam sie nad zmiana kierunku, co sie wiaze ze zmiana uczelni, ale studiowac zamierzam :D co nie zmienia faktu ze rozumiem ludzi ktorzy na studiowanie nie moga sobie pozwolic.

Gość wykształcony
Na przykład ja :)

jestem studentką renomowanej uczelni, świetny kierunek... i nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że ludzie bez wykształcenia są nikim. Człowieku!! to jest tylko papier!! Znam wielu ludzi bez wykształcenia i zadziwiają mnie swoją mądrością życiową. Można im tylko tego pozazdrościć, bo żadne studia CIę tego nie nauczą.

Gość ktrsjhprjp
Moja siostra skonczyla ekonomie dziennie na UW, tyrała jak dziki osioł zeby zaliczac wszystkie examy, a jak poszla pracowac do banku to wszystkiego musiala uczyc sie od poczatku. studia to czysta TEORIA. zwlaszcza te dzienne, renomowane.

Gość zalamka totalna
ale kretynizmem jest odpisywac na debilny post medy ktora z was sie smieje teraz wszystkich.... nikt nie jest az takim imbecylem zeby zakladac taki topik przeciez.

Gość skoro nie rozumiesz
wiesz, gdybym i ja miala takie podejscie jak ty to chyba stracilabym przyjaciol; skonczylam dobra uczelnie - UJ, jesli ci to cos mowi osiolku, ale to nie daje mi przepustki do gnebienia ludzi bez papierka:P

Wałęsa jest bez wykształcenia i tez uważasz , że jest nikim ? Puknij się w glowę - póki jeszcze czas .

Gość kurde ......
jestem nikim :O:O:O:P

Gość izkaa
co za móżdżek założył ten topik???????????????? DEBIL

Gość skoro nie rozumiesz
heh, doskonale kazdy wie, ze to prowokacja :P eh ty wyksztalcony czlowieczku, a gimnazjum skonczyles czy jeszcze podstawowke meczysz?:P

ojoj, jestem nikim.... jak mi przykro, że nie jestem jeszcze w opowiednim wieku, żeby takie wyształcenie mieć. czy będąc tak młoda już przegrałam życie? :D